Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
3 μεγάλα φύλλα μπανανιάς 150 γρ. λάχανο χωρίς κοτσάνι 1 φρέσκο τσίλι 350 γρ. φιλέτο γατόψαρου ή Χάλιμπουτ 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ 250 ml κρέμα ινδικής[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 πέρκες, μετρίου μεγέθους (350 – 400 γραμ. η κάθε μία), καθαρισμένες Για την γέμιση 250 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 100 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3 μεγάλα φύλλα μπανανιάς 150 γρ. λάχανο χωρίς κοτσάνι 1 φρέσκο τσίλι 350 γρ. φιλέτο γατόψαρου ή Χάλιμπουτ 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ 250 ml κρέμα ινδικής[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕυτυχισμένος ο νέος χρόνος φίλοι μου! Η πρώτη συνταγή της νέας χρονιάς είναι διαφορετική απο τα συννηθισμένα, με υλικά που τα βρίσκουμε εύκολα. Μη φοβηθείτε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά Ξιδάτο μπαρμπούνι με κόλιαντρο 4 φιλέτα μπαρμπουνιού 4 κ.σ. άσπρο ξίδι 4 πρέζα ζάχαρη 4 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο 1 μικρό ψιλοκομμένο φρέσκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 αυγό 1/2 φλυτζάνι αλεύρι γενικής χρήσης 2/3 φλυτζανιού μπύρα 1 κ.γλ. baking powder 1/4 φλυτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλυτζάνι[...]
Πηγή: sidages.grΣτο σημερινό τρίτο μέρος του αφιερώματος μας στην κουζίνα της Ινδίας, παρουσιάζουμε μία συνταγή από την ανατολική περιοχή της Βεγγάλης (που σήμερα μοιράζεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑυτή η ανάρτηση θα μπορούσε να έχει ως τίτλο "πως η Ξανθή έφαγε καρύδα". Είναι όμως ένα πιάτο από τη διεθνή κουζίνα και μάλιστα από την Ινδία. Με την καρύδα σε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠικάντικες και λεμονάτες με ασιατικές μυρωδιές από λεμονόχορτο και τζίντζερ, αυτές οι γαρίδες είναι τόσο νόστιμες, έως εθιστικές. Περάστε τις σε δυο σουβλιά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com