Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 158 συνταγές
ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλαμαράκια έκανες, χταποδάκι έκανες! Σουπιές; Είναι ένα πιάτο που θα δώσει ποικιλία και υπέροχη γεύση στο σαρακοστιανό τραπέζι. Πέρα λοιπόν από το κλασικό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html2 γλωσσες φιλετο 300 γρμ μικρες προβρασμενες γαριδες 2 κουταλιες ελαιολαδο για το ψησιμο της γλωσσας στο τηγανι Ι φλυτζανι ρυζι μπασματι 1 μεγαλη κρεμα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΛαχταριστό μπαρμπούνι στο φούρνο ψητό στη λαδόκολλα με φρέσκα μυρωδικά και πιπεριές Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : για 2-4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ λέξη teriyaki στα ιαπωνικά σημαίνει "γυαλιστερό ψήσιμο". Και αυτό γιατί η σάλτσα με την οποία ψήνεται το φαγητό του δίνει μία γυαλιστερή όψη. Πρόκειται για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 20 γαρίδες μέτριες 300 γραμ μείγμα από λευκό και άγριο ρύζι 150 γραμ αμπελοφάσουλα 1 μικρό κρεμμύδι ½ φλιτζ ψιλοκομμένο μαϊντανό 100 γραμ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά (4-6) : 1 χταποδάκι του 1 κιλού περίπου 8 κουταλιές ελαιόλαδο 350 γρ. κρεμμύδια στιφάδου ξεφλουδισμένα 150 ml μαυροδάφνη 6 κουταλιές κόκκινο ξύδι [...]
Πηγή: yumyum.gr1 κιλό μεγάλες γαρίδες με το κέλυφός τους 120 ml χυμό λεμονιού 120 ml καλό, παρθένο ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κ.σ. ψιλοκομμένο δενδρολίβανο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr'Ενα πολύ αρωματικό πιάτο, εύκολο στην εκτέλεση με υπέροχη εξωτική γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 10 μικρές αστακοουρές 2 κονσέρβες γάλα καρύδας χυμός απο 1-2 lime 4[...]
Πηγή: cookpad.com/gr…Λείπει ο Μάρτης από την σαρακοστή; Λέει η παροιμία θέλοντας να δείξει ότι σ’ όποια ημερομηνία και αν πέσει η κινητή γιορτή της Πασχαλιάς , ο[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΚριθαρότο θαρρώ πως το λένε στα σύγχρονα ελληνικά; Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω συνήθως με χταπόδι. Αυτή τη φορά είχα μοσχάκια (μοσχιούς) , αλλά ο τρόπος[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr