Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Μοναδική συνταγή για τα καλαμάρια σας που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΧτες ήταν Καθαρή Δευτέρα. Να ευχηθούμε, λοιπόν, σε όλους καλή Σαρακοστή! Πολλοί τηρούν το έθιμο να νηστεύουν τη Μεγάλη Σαρακοστή, ενώ άλλοι δεν το τηρούν. Όλοι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο αποψινό πιάτο είναι μία δική μας πρωτότυπη δημιουργία για την οποία είμαστε πραγματικά υπερήφανοι! Συνδυάζοντας τη φαντασία μας με διάφορα στοιχεία που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣας αρέσουν τα θαλασσινά; Αφελής ερώτηση φυσικά... Ειδικά τα καλαμαράκια και ειδικότερα όταν είναι ολόφρεσκα! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαγειρευτούν, αν και η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grυλικά 1 1/2 κ. καλαμαράκια μέτρια 3/4 φλ.τσ. ρύζι τύπου καρολίνα 200 γρ. σέσκουλα ή σπανάκι 200 γρ. μυρώνια, καυκαλήθρες, μαϊντανό 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Με υγεία πάνω από όλα, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτή! Ολα τα άλλα ακολουθούν! Με χαμόγελα πολλά, χαρά και αγάπη στη[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 πράσο, τα λευκά και τρυφερά πράσινα μέρη, χοντροκομμένα 1 μέτριο φινόκιο χοντροκομμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: sidagi.grυλικά 1 πακέτο λινγκουίνι (500 γρ.) 700 γρ. μύδια με το κέλυφος ή ένα σακουλάκι καθαρισμένα στο ζωμό τους 1 μέτρια μαραθόριζα (φινόκιο) ή δύο μικρές 1 μέτριο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτή η συνταγή ήταν έμπνευση της στιγμής! Χρόνος για μαγείρεμα δεν υπήρχε, πείνα μεγάλη υπήρχε επίσης, επομένως το πιο εύκολο ήταν να αξιοποιήσουμε ό,τι υπήρχε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜε παστές σαρδέλες -sarde- γίνεται αυτή η ασυνήθιστη μακαρονάδα της Σικελίας, που την λατρεύω! Φτηνό ψάρι των φτωχών της Μεσογείου, οι σαρδέλες έχουν γίνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΑγαπώ το σολομό! Όχι από πάντα. Μόλις τα τελευταία χρόνια. Και επειδή η σχέση μας είναι ακόμη «φρέσκια», θέλω να τον φροντίζω και να κάνω μαζί του όμορφα και[...]
Πηγή: magiacook.grΖεσταίνουμε σ'ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου κομμένες στη μέση και την πιπερίτσα. Ανακατεύουμε για να αρωματιστεί το λάδι[...]
Πηγή: toarkoudi.gr