Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 105 συνταγές
Φιλέτο ψαριού φρικασέ, ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΙΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // TRANCI DI PESCE ALLA ROMAGNOLA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΙΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // TRANCI DI PESCE ALLA ROMAGNOLA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
Υλικά για 6 άτομα: 1 φιλέτο μπακαλιάρου (½ κιλό) 1 φινόκιο ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο (μόνο το τρυφερό) 1[...]
Πηγή: greekcook.gr1 κιλό σουπιές Μαρούλι Άνηθο Καρότο Φρέσκο και ξερό κρεμμύδι Πράσο Λάδι 1 πατάτα 1/3 Μαϊντανού Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα να κάψει, μετά βάζουμε το[...]
Πηγή: argiro.gr1 αγγούρι 2 πράσινες πιπεριές 3 σκόρδα 2 ώριμες ντομάτες 1 μαρούλι 200 γρ. ξηρό μπακαλιάρο 100 γρ. μαύρες ελιές 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ξίδι αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 1/2 πρασινη, πλατυφυλλη σαλατα ή 1/2 μαρουλι 1 φλιτζ. τσαγιου γαριδες προβρασμενες και καθαρισμενες 1/2 φλιτζ. τσαγιου καλαμποκι απο κονσερβα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 10-12 μεγαλα εξωτερικα φυλλα μαρουλιου 1/2 - 2/3 φλιτζ. λαδι 1 μεγαλο κρμμυδι ψιλοκομμενο 2 φρεσκα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε γαρίδες και λαχανικά... Τι χρειαζόμαστε: 500γρ γαριδούλες(ακαθάριστες, φρέσκιες καλύτερα) 2 καρότα 1 πατάτα 1 μικρό κομμάτι λάχανο(~1/8) 2-3 φύλλα μαρουλιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμα και ελαφριά καλαμαράκια με άρωμα τζίντζερ και καγιέν βρασμένα σε χυμό πορτοκαλιού. Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμάρια καλαμαράκια ολόκληρα και καθαρισμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜερικοί μερακλήδες το πίνουν και με το φαγητό. Όταν κάτι μας ευχαριστεί, νομίζω ότι οι τύποι δεν μετράνε... Για τα μεζεδάκια τώρα: Το τσίπουρο χρειάζεται[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (4 άτομα) 500 γρ γαρίδες μέτριες ή μεγάλες καθαρισμένες χωρίς τα κελύφη 2 μέτριες πατάτες κομμένες κυδωνάτες 1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη σεκομμάτια 1/2[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΓια την «κακομαθημένη» μεσογειακή μας γεύση, η γλώσσα (το ψάρι), ένα από τα πολλά είδη της «επίπεδης» οικογένειας Soleidae, που ζουν σε αλμυρό ή γλυκό νερό και[...]
Πηγή: pandespani.com½ κιλό φιλέτα γλώσσας 1 βρασμένο αστακό 1 κουτί καβουράκια 250 γραμμάρια βρασμένες γαρίδες 4 αυγά βραστά 2 μέτριες ντομάτες 4 φιλετάκια αντζούγιας 1 κουταλιά[...]
Πηγή: sidagi.grΈνας διαφορετικός τρόπος για να φτιάξουμε τα καλαμαράκια μας, αρωματικά, γευστικά!! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Θαλασσινά Κυρίως Πιάτα Θαλασσινά Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά για 6 άτομα 6 μικρά χταποδάκια, σύνολο γύρω στα 600-700 γρ. (ξεπαγωμένα αν είναι κατεψυγμένα), 18-24 (½ κιλό περίπου) μικρές/μέτριες ωμές (γκρίζες)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΌταν πρωτοέφαγα bami boreng , ένα κλασικό ινδονησιακό πιάτο, ενθουσιάστηκα. Έκτοτε έχω πειραματιστεί με πολλές παραλλαγές που το θυμίζουν λιγότερο ή[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr