Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 91 συνταγές
Τι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΓρήγορη και άκρως ανοιξιάτικη μακαρονάδα που... δεν θα τη χορταίνεις! Συνταγή : Tina Webb. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικα 1 πακετο μακαρονια βρασμενα συμφωνα με τις οδηγιες του πακετου 2 κονσερβες σαρδελες σε ελαιολαδο ΤΡΑΤΑ 1 μικρο μπροκολο βρασμενο να "κραταει" 4-5[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΜε παστές σαρδέλες -sarde- γίνεται αυτή η ασυνήθιστη μακαρονάδα της Σικελίας, που την λατρεύω! Φτηνό ψάρι των φτωχών της Μεσογείου, οι σαρδέλες έχουν γίνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΣαλάτα με ρεβίθια και μαριναρισμένο ψάρι Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας:10’, Χρόνος βρασίματος: 45’, Κόστος: 5,00 € ΥΛΙΚΑ : 300 γρ. ρεβύθια 1 ξερό κρεμμύδι [...]
Πηγή: foodtrails.grΜια κλασική παραδοσιακή μακαρονάδα με ολόφρεκη σαρδέλα και αρωματικό μάραθο. Η απόδειξη πως τα μικρά, πεντανόστιμα ψαράκια δεν τρώγοντα μόνο ψητά ή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνα ανοιξιάτικο πρωινό του 1961 στην Καρχηδόνα, η Αμερικανίδα σύζυγος του διπλωμάτη Alan Davidson, που υπηρετούσε τότε στην Βρετανική πρεσβεία στην Τύνιδα,[...]
Πηγή: bostanistas.gr225 γρ. φετουτσίνι 30 ml ελαιόλαδο 110 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο στουμπηγμένες 20 γρ. φρεσκοτριμένη παρμεζάνα το χυμό ενός λεμονιού 105 γρ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο έχω δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχω μαγειρέψει πολύ ψάρι στη ζωή μου, παρόλο που μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν όλα το ίδιο, αλλά υπάρχουν μερικά, στα οποία[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr100 γρ. ρόκα 50 γρ. μπέικον 3 φιλέτα σαρδέλας 400 γρ. ντομάτες κοκτέιλ 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 350 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς την πέτσα 2 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό ψάρια για τηγάνι (γόπες ή σαρδέλα) 2 κουταλιές ξύδι 2 σκελίδες σκόρδο 4 κουτ σούπας πετιμέζι 3 κουταλιές αλεύρι 3 κουταλιές λάδι 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑν και το όνομα ‘τσιπούρα του τρελού νερού’ φέρνει προς ινδιάνικο, το ‘τρελό νερό’ μου θυμίζει ‘τρελό φτερό’ και ‘γελαστό φεγγάρι’, η ίδια η συνταγή acqua[...]
Πηγή: pandespani.comΠόσο καιρό έχω να το φτιάξω έτσι! Το είχα σχεδόν ξεχάσει, όταν ψάχνοντας τι να γράψω σήμερα το είδα. Να το βάλω στο πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες! Ο σολομός[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr«…η ώρα του ούζου είναι ώρα παιχνιδιού (και ξέρουμε πόσο αυστηροί κανόνες ισχύουν στα παιχνίδια). Στο κυρίως γεύμα επιδιώκουμε να χορτάσουμε, κι αυτό δεν[...]
Πηγή: pandespani.comΣυστατικά 200γρ.ζυμαρικά της αρεσκείας μας Λάδι Αλατοπίπερο 1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος 1σκελ.σκόρδο λιωμένη 1κονσέρβα[...]
Πηγή: zannetcooks.com