Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Μύδια ψίχα κατεψυγμένα αλατοπίπερο Λάδι για το τηγάνι Κουρκούτι 1+ 1/2 κούπα τσαγιού αλεύρι 1 κουτ,σούπας κοφτό μπέικιν πάουντερ μπύρα όση μας πάρει για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Μύδια ψίχα κατεψυγμένα αλατοπίπερο Λάδι για το τηγάνι Κουρκούτι 1+ 1/2 κούπα τσαγιού αλεύρι 1 κουτ,σούπας κοφτό μπέικιν πάουντερ μπύρα όση μας πάρει για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕνας γρήγορος και νόστιμος ουζομεζές για το καλοκαίρι που υπάρχει άφθονος φρέσκος γαύρος. Υλικά: 1 κιλό γαύρος καθαρισμένος και ξεκοκαλισμένος ανάλογα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌπως είπε και η φίλη μου η Ξανθή, είχαμε την τιμητική των μυδιών σε μια μέρα! Μυδοπίλαφο, μύδια αχνιστά, μύδια τηγανητά .... Απ' ότι καταλαβαίνετε δεν έχουμε[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΟ πιο συνηθισμένος τρόπος για να μαγειρεύσουμε τα μύδια είναι πιλάφι ή μακαρονάδα, διότι με το ρύζι ή τα μακαρόνια ταιριάζουν πολύ γευστικά και συνθέτουν ένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο καλαμάρι το παίζει βασιλιάς στα μενού εντός και εκτός της Ελλάδας, η αλήθεια όμως είναι ότι είναι κατ' αρχάς είναι πολύ δύσκολο να το βρεις σωστά[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας εξαιρετικός μεζές για συνοδεία σε ουζάκι, τσίπουρο ή μπύρα ! Υλικά για ένα μέτριο βάζο: Ένα μέτριο χταπόδι Ελαιόλαδο και ξύδι λευκό Αλάτι και πιπέρι σε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) 500 γρ. γαρίδες μεγάλες ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες 1 1/2 φλιτζ. μπίρα 1 κρεμμύδι μικρό κομμένο σε κύβους 1/2 λεμόνι κομμένο σε[...]
Πηγή: yumyum.grΈνα εξαιρετικό, νηστίσιμο φαγητό με πολύ αγαπημένα υλικά και την υπέροχη νοστιμιά του φούρνου. Είναι εξίσου νόστιμο με φρέσκες ή κατεψυγμένες γαρίδες. Το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση,[...]
Πηγή: caruso.grΣας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr