Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 82 συνταγές
Ηρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ χειρότερη εποχή για να κρυολογήσει κανείς είναι το καλοκαίρι. Η ζέστη αφόρητη, ο ήλιος καίει, η παραλία σε περιμένει και συ πρέπει να μείνεις μέσα στο σπίτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Παραμονή Ευαγγελισμού και για σήμερα σας υποσχέθηκα μια ...λίγο πιο εξωτική συνταγή με μπακαλιάρο και πάλι κατεψυγμένο!! Όχι δεν κάνω ούτε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος έρχεται πριν προλάβουμε να κλείσουμε μια ολόκληρη εβδομάδα νηστείας και επιτρέπει την ψαροφαγία.Είναι πολύ σημαντική στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧρόνια σας πολλά, Χριστός Ανέστη !!!!!!!!!! Μετά την «εθιμοτυπική» σφαγή αμνών τε και εριφίων και το ξεσάλωμα γύρω από τη σούβλα, ε, καιρός είναι να[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΌταν ήμουν μικρή, το αγαπημένο μου φαγητό ήταν το ρύζι. Μπορούσα να το τρώω κάθε μέρα χωρίς να το βαριέμαι ή να διαμαρτύρομαι κι οι δικοί μου συνεχώς με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό ψάρια για τηγάνι (γόπες ή σαρδέλα) 2 κουταλιές ξύδι 2 σκελίδες σκόρδο 4 κουτ σούπας πετιμέζι 3 κουταλιές αλεύρι 3 κουταλιές λάδι 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΩς λάτρης των ψαριών, πάντα ψάχνω νέους τρόπους μαγειρέματος ώστε να κάνω και τους συνδαιτυμόνες μου να τα αγαπήσουν. Η μητέρα μου, συνήθιζε να κάνει[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια 2-4 άτομα 2 βρασμένοι αστακοί (700 γραμμάρια ο καθένας) 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 150 γραμμάρια λευκό ξηρό κρασί 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα 3[...]
Πηγή: sidagi.gr25η Μαρτίου και ο μπακαλιάρος έχει την τιμητική του στο τραπέζι του Έλληνα σε όποιο μέρος του κόσμου και αν ζει! Κορυφαία επιλογή είναι το αχτύπητο δίδυμο[...]
Πηγή: magiacook.grΕπειδή, καθώς γνωρίζετε, ο σολομός με τα ω3 λιπαρά του αποτελεί για τον οργανισμό μας ένα υπερπολύτιμο φαγητό και επειδή ως μεσόγειοι, μας πέφτει λίγο βαρύ[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά της συνταγής μας 4 καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα 1200 γρ. 2.κ.σ. μουστάρδα με θυμάρι 1/5 κ.γλ. κουρκουμά 1/2 κούπα ελαιόλαδο αλάτι-πιπέρι ρίγανη και[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΟ βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για τη λεπτή και εύπεπτη σάρκα του και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr