Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
Δεν το αντέχω όταν όλοι τον Ιανουάριο ξεκινούν να μιλούν για υγιεινή διατροφή. Οι άνοστες σούπες και τα βαρετά πιάτα λαχανικών με εξοργίζουν όσο και εκείνοι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ Γλώσσα Μενιέρ (Sole Meunière) είναι μια συνταγή που μιλάει στην καλλιεργημένη γαστρονομικά γλώσσα των καλοφαγάδων σε όλο τον κόσμο, με τον ίδιο τρόπο! Γιατί[...]
Πηγή: caruso.grΟ φρέσκος ή κατεψυγμένος ακέφαλος βακαλάος, τα μπακαλούδια, όπως τα ᾿λεγε η γιαγιά μου, είναι ένα πάρα πολύ νόστιμο ψάρι. Επειδή δεν έχει πολλά κόκκαλα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 10/01/2017 σε Tips - Συμβουλές, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Πως να πετύχετε τα τηγανιτά Καλαμαράκια πολύ μαλακά μέσα τραγανά[...]
Πηγή: sintayes.grΌσοι δεν αγαπούν να τηγανίζουν ψάρια είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν αυτή τη μέθοδο. Πάμε να δούμε τι κάνουμε: Καθαρίζουμε τα μαριδάκια από τα κεφάλια τους και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤου Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου σήμερα. Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και σε όλη την Πάτρα. Τον Άγιο Αντρέα στην Κρήτη τον λέμε Τρυποτηγανά! Δεν ξέρω αν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕλληνικό καλοκαίρι χωρίς ψιλό ψαράκι δεν γίνεται. Ακόμη κι εκείνοι που αρέσκονται στα πανάκριβα ψάρια, σπάνια μπορούν να αντισταθούν στο καλοτηγανισμένο ψιλό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΞέρετε όλοι το κόλλημα που έχω μα τα ψάρια και τα θαλασσινά, μπορώ να τρώω μόνο τέτοια. Όμως με ενοχλούν πολύ στο στομάχι τα τηγανιτά γενικώς. Σκέφτηκα λοιπόν[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr4 τσιπούρες των 225γρ. – 250γρ. 1 φλιτζ. αλεύρι ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Αγοράζουμε τις τσιπούρες μας καθαρισμένες από λέπια και εντόσθια. Τις πλένουμε[...]
Πηγή: cooklos.grΚαι όχι μόνο! Όλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr