Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 212 συνταγές
Ένας τρόπος για να έχετε ένα γρήγορο νόστιμο και έλαφρύ γεύμα. Τι χρειαζόμαστε: 2 φιλέτα ψαριού (γλώσσα, παγκάσιους, γαλέος κλπ) περίπου 700 γρ. 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγόρασε φιλέτο γλώσσας, ένα ψάρι που λατρεύουν και τα παιδιά, τύλιξέ το σε ρολάκι με μια δροσερή γέμιση από μπρόκολο, παρμεζάνα και μυρωδικά! Εύκολη 45[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΓια το ψάρι: 4 φιλέτα γλώσσας ή τιλάπια 4 κούπες κορν φλέηκς 1 κ. γλ. μουστάρδα σκόνη 1/2 κουταλάκι κολίανδρο ή σκόνη madras (ινδική κουζίνα) 1/2 κ.σ. γλυκειά[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟ όρος της γαλλικής κουζίνας «a la meuniere» (της μυλωνούς) χρησιμοποιείται για οτιδήποτε αλευρώνεται πριν τηγανιστεί, στο βούτυρο – διαδικασία που απαιτεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι ζέστες σφίξαν, τα μπικίνι βγήκαν από τις ντουλάπες, οι κοιλίτσες εξέχουν λίγο, τα μπουτάκια περισσεύουν.....καιρός να κάνουμε...περικοπές. Εύκολη[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΓια 2 άτομα: 2 φιλέτα ψαριού (γλώσσα, παγκάσιους, γαλέος κλπ) περίπου 700 γρ. 1 φλυτζάνι καφέ ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι ξερό 2 μικρές ντομάτες 1 πιπεριά[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Με υγεία πάνω από όλα, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτή! Ολα τα άλλα ακολουθούν! Με χαμόγελα πολλά, χαρά και αγάπη στη[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΦιλέτα γλώσσας Ζωμό ψαριού Λίγο σαφράν (1-2 ίνες) Φρέσκο βούτυρο Παίρνουμε γλώσσα φιλέτο και τυλίγουμε σε ρολό. Μαγειρεύουμε στον ατμό για 8 λεπτά. Το ζωμό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 6 φιλέτα ψάρι (πέρκα, γλώσσα, παλαμίδα κλπ), περίπου 1 κιλό 2/3 φλ. αλεύρι μια πρέζα αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 αβγά ελαφρώς χτυπημένα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ κινέζικη κουζίνα είναι πάρα πολύ διαιτητική. Περιέχει πάντα ελάχιστα λιπαρά, δεν έχει καθόλου ψωμί, είναι νόστιμη και αρωματική. Ας δανειστούμε λοιπόν μια[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΣυνταγή ελαφριά αλλά πολύ πολύ νόστιμη... Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμάρια φιλέτο ψαριού (μπακαλιάρος, γλώσσα, πεσκανδρίτσα, κοκκινόψαρο, περκα, πανγκάσιους) 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ελαφρυά εκδοχή ψαριών με λαδολέμονο, γρήγορη και πανεύκολη ακόμα και για αρχάριους! Τι χρειαζόμαστε: Μισό κιλό φιλέτο βακαλάου ή γλώσσας (κατεψυγμένα) Χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 κιλό μύδια (χωρίς το κέλυφός τους) 1 ποτήρι άσπρο ξηρό κρασί 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο λίγο φρέσκο[...]
Πηγή: greekcook.grΤο μπαρμπούνι ( Τρίγλη η μυστακοφόρος ή Mullus surmuletus ) μαζί με την εξαδέλφη του, την κουτσομούρα, (Mullus barbatus), είναι από τα νοστιμότερα ψάρια που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr½ κιλό φιλέτα γλώσσας 1 βρασμένο αστακό 1 κουτί καβουράκια 250 γραμμάρια βρασμένες γαρίδες 4 αυγά βραστά 2 μέτριες ντομάτες 4 φιλετάκια αντζούγιας 1 κουταλιά[...]
Πηγή: sidagi.grTAIEDDHRA : ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PUGLIA Taieddhra (ταϊέντρα), taieddra , tjedd αλλά και tiella Barese . Δεν είναι σίγουρα απο τις πολύ γωνστές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ Τζένη κατάγεται από τη Ζάκυνθο αλλά μένει στο Βόλο. Με παρακολουθεί από πέρυσι από το φωτογραφικό μου μπλογκ . Όταν άνοιξα αυτό εδώ, με χαρά μου έστειλε μια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑπό Πλαίσιο μεταφόρτωσης Πολύ νόστιμο, πολύ εύκολο και μυρωδάτο φαγάκι ΥΛΙΚΑ 2 φιλέτα σολωμού 2 κουταλιές μουστάρδα κατά προτίμηση πικάντικη 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΟι σκανδιναβοί ψαράδες ήξεραν πολύ καλά πώς να διατηρούν τους σολομούς που έπιαναν: Τους αλάτιζαν και τους έθαβαν στην άμμο, όπου τους άφηναν μέχρι να[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 1 / 2 κιλό γαρίδες (για να είναι όντως γρήγορη συνταγή, επιλέγουμε καθαρισμένες, κατεψυγμένες) 150 γραμ. γιαούρτι 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1[...]
Πηγή: greekcook.grΕίχαμε αρκετές μέρες να ανεβάσουμε καινούρια συνταγή στο blog μας. Σήμερα όμως θα "εξιλεωθούμε" παρουσιάζοντας μία ακόμα συνταγή τατζίν στα χνάρια του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr