Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό σουπιές καθαρισμένες, κομμένες σε μέτρια κομμάτια ½ κιλό αντίδια ½ κιλό βλήτα 1 μεγάλο ή 2 μικρά κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος έρχεται πριν προλάβουμε να κλείσουμε μια ολόκληρη εβδομάδα νηστείας και επιτρέπει την ψαροφαγία.Είναι πολύ σημαντική στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά : 500 γρ. μεγάλες γαρίδες ξεφλουδισμένες 350 γρ. μαλλιά αγγέλου ή φιδές 900 ml ζωμός κοτόπουλου, φρέσκος ή σε κύβους 375 ml καυτερός χυμός λαχανικών (σε[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά : 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας σάλτσα σόγια 2 κουτ. σούπας ξίδι μπαλσάμικο ¼ κουτ. γλυκού χαρίσα (καυτερή μαροκινή σάλτσα) ή μπούκοβο[...]
Πηγή: yumyum.grΗ εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας επηρεάζει βαθιά τον εγκέφαλο, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά στους ήχους και κάνοντάς τον πιο αποδοτικό, σύμφωνα με[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά 500 γρ. καραβίδες βρασμένες (λίγο) με αρωματικό μπουκέτο και λίγο λευκό κρασί 1 βολβό μάραθου 1 κατσαρή σαλάτα ή κατσαρό αντίδι 1 μάτσο ρόκα λίγο[...]
Πηγή: yumyum.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί 1 πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια 2 πόδια σέλερυ κομμένα σε κυβάκια 1 πράσο (το λευκό μόνο μέρος) ψιλοκομμένο 1 μέτριο καρότο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕισαγωγή στη σειρά “τα Μυστικά του Ψαριού” Τα μυστικά του ψαριού είναι η νέα σειρά του Cucina Caruso που έχει σαν στόχο να φωτίσει τις άγνωστες πλευρές θεμάτων[...]
Πηγή: caruso.gr