Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Ρύζι Αρμπόριο Κρεμμύδι ξερό Κρεμμύδι φρέσκο Κρασί λευκό Αλάτι Πιπέρι Λεμόνι Κουκουνάρι Σαφράν Μαϊντανός Εστραγκόν Μασκαρπόνε Υλικά για μπαρμπούνι Βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑν δεν σας αρέσουν όλα τα θαλασσινά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα είδος (π.χ μύδια). Επίσης, αν δεν βρείτε άγριο, βάζετε άσπρο ρύζι που να κάνει για[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕύκολο και νόστιμο καθημερινό πιάτο που θα απολαύσουν και τα παιδιά αφού για την παρασκευή του προτιμώνται φιλέτα ψαριών, φρέσκα ή κατεψυγμένα. Όχι δηλαδή ότι[...]
Πηγή: bostanistas.grΧταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες το φέρνουν στην κουζίνα μας έτοιμο να το μαγειρέψουμε. Το θαλασσινό, που μαζί με τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤους Ντολμάδες όλοι τους ξέρουμε σαν ένα παραδοσιακό πιάτο όπου κάποια γέμιση περιτυλίγεται με αμπελόφυλλα. Η συνταγή όμως που έφτιαξα σήμερα δεν είναι[...]
Πηγή: kopiaste.infoΕίναι σαν φετίχ του πρώιμου καλοκαιριού. Έτσι όπως αμπελόφυλλα και σαρδέλες εμφανίζονται ταυτόχρονα στους πάγκους της αγοράς, αμέσως ανάβει το φως πράσινο στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Υλικά για τον αφρό 200 γρ. ζωμός λαχανικών 1/2 ματσάκι άνηθο 1 κ.γλ. ουασάμπι (πάστα) 50 ml κρέμα γάλακτος 1 πρέζα αλάτι 2 γρ. λεκιθίνη Υλικά για τα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 8 μεγάλα αμπελόφυλλα από κονσέρβα Στατήρ ή Μανδραγόρας 300 γρ. τόνο ή ρίκι φιλέτο η μπακαλιάρο 1/2 κούπα αλεύρι 1/2 κούπα κορνφλάουρ 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4 άτομα: 4 φιλέτα λεπτοκομμένου καπνιστού σολομού (εναλλακτικά γίνεται και με καρπάτσιο...διαλέγετε και παίρνετε) μία συσκευασία τυρί κρέμα [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά για 4 άτομα 24 αμπελόφυλλα 40 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι ξερό 1 πράσο 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη Πολύ λίγο σκόρδο 80 ml λευκό κρασί[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΣαρδέλες τυλιγμένες σε αμπελόφυλλα ήθελα καιρό να φτιάξω, καθώς πάντα με γοήτευε αισθητικά ως μεζές όταν το έβλεπα σε Ελληνικά βιβλία μαγειρικής, αλλά και σαν[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά αμπελόφυλλα μεγάλα: 30 γιαούρτι στραγγιστό: 200 γρ. Για το ραγού καραβίδας κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο δυόσμος: 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.com600 γρ. Φακές 10x250 γρ. Φιλέτο σολωμού (χωρίς δέρμα και κόκκαλα) αλάτι και φρέσκοτριμμένο πιπέρι 20 αμπελόφυλλα ελαιόλαδο χυμός απο 3 λεμόνια 2 γεμάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ Αμπελόφυλλα Ξιφία Ντομάτα Λάδι Αλάτι Πιπέρι Σιμιγδάλι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πρώτα απλώνουμε στο πάγκο μας τα αμπελόφυλλα έτσι ώστε να μην είναι τσαλακωμένα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕκλεκτό φιλέτο σολομού τυλιγμένο σε αρωματισμένα αμπελόφυλλα ψημένα μέχρι να ροδίσουν και να ενώσουν τις μυρωδιές τους μαζί με ανάμεικτα αρωματικά βότανα,[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 4 μερίδες 500 γρ. γαρίδες χωρίς κέλυφος, με ουρά KALLIMANIS 100 γρ. μικρά αμπελόφυλλα 1 κουτ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κουτ. τσαγιού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτη Boqueria, την κεντρική αγορά τροφίμων της Βαρκελώνης, την πιο γοητευτική ίσως από τις αγορές της Ευρώπης, πουλιούνται κάθε λογής πολύχρωμα θαλασσινά-[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι φρεσκοπαστωμένες παπαλίνες ήταν ο πιο εντυπωσιακός ουζομεζές που ανακάλυψα φέτος το καλοκαίρι στη Λέσβο, καλεσμένος στο υπέροχο Lesvos Food Fest.[...]
Πηγή: caruso.gr