Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Για 4-6 άτομα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 πράσο, τα λευκά και τρυφερά πράσινα μέρη, χοντροκομμένα 1 μέτριο φινόκιο χοντροκομμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 4 φιλέτα ψάρι πέρκα ή μπακαλιάρο ή γλώσσα χυμός απο 2 μανταρίνια 1 κουταλιά κόκους απο διάφορα πιπέρια σπασμένα ελαφρά ξύσμα απο ένα μανταρίνι 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια ιδιαίτερη συνταγή για ξεχωριστές στιγμές. Αν και είναι εντυπωσιακή και πεντανόστιμη δεν θέλει πολλή ώρα για να ετοιμαστεί. Σε 30 λεπτά μπορείτε να[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 φλυτζανάκι του καφέ ρύζι για risotto (Carnaroli, Arborio) 1 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 250-300 ml ζωμό Για το ζωμό κεφάλια και κελύφη καραβίδων (περίπου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή αφιερωμένη στο στήριγμά μου, τη Sophie μου, που λατρεύει τα μύδια Τα αχνιστά μύδια στη διεθνή κουζίνα έχουν ως απόλυτη συνταγή αναφοράς τα Μύδια[...]
Πηγή: caruso.grΚαλαμαράκια τηγανητά! Όλη η νοστιμιά συμπυκνωμένη σ' ένα πιάτο τόσο απλό και τόσο καθημερινό. Ένα μεζεδάκι κατάλληλο για ούζο, σε μέρες νηστείας αλλά και όχι![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα λαχταριστό συνοδευτικό που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 25΄, Ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜαστιχωτά και πεντανόστιμα, τα καλαμαράκια αυτά είναι μια πρωτότυπη εναλλακτική στα «λαδερά» τηγανητά αντίστοιχά τους. Συνταγή : γαστρονόμος Μερίδες[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο βασικό ερέθισμα για τη σημερινή μας συνταγή ήταν η “πρώτη ύλη”: Μια πέστροφα και τι πέστροφα... Η καταγωγή της από ένα ορεινό χωριό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια συνταγή που είχα γράψει πριν χρόνια στο HFL είναι αυτή με το μπακαλιάρο με κάπαρη και άνηθο. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να την ξαναβάλω σε τούτο το blog τώρα πια[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλαμαράκια τηγανητά! Όλη η νοστιμιά συμπυκνωμένη σ' ένα πιάτο τόσο απλό και τόσο καθημερινό. Ένα μεζεδάκι κατάλληλο για ούζο, σε μέρες νηστείας αλλά και όχι![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 κιλό καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες, με τα πλοκάμια τους κομμένα σε μικρότερα κομμάτια 1½ σφηνάκι ούζο 2[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά για το ψάρι 800 γρ. ψάρι γλώσσα φιλέτο 100 γρ. ντομάτα λιαστή 50 γρ. σέλερυ 10 γρ. αλάτι 3 γρ. πιπέρι άσπρο 30 γρ. χυμός λεμονιού 50 γρ. ελαιόλαδο Υλικά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή, αλλά κυρίως νόστιμη, για τα κάπως άνοστα κατεψυγμένα φιλέτα μπακαλιάρου. Υλικά για 2 άτομα 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈψαχνα καιρό μια συνταγή για σοκολατάκια με καραμέλα, καθώς λατρεύω τον συνδυασμό. Την βρήκα στο μπλογκ της Βίκης Κουμάντου και είναι από τα πιο νόστιμα και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑρωματικό, εύκολο και σχετικά ελαφρύ. Μπορεί να σερβιριστεί είτε ως ουζομεζές είτε ως κύριο πιάτο. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 ποτηρι κρασιου ουζο με άρωμα μαστίχας ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά αμπελόφυλλα μεγάλα: 30 γιαούρτι στραγγιστό: 200 γρ. Για το ραγού καραβίδας κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο δυόσμος: 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.com1 κιλό χταπόδι φρέσκο ή μοσχιοί (ξαδερφάκι του χταποδιού) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1/2 κ.γλ. κανέλα 1/2 κ.γλ. γαρύφαλλο 2-3 κόκκους μπαχάρι 1 κούπα χυμό ντομάτας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο μυδοπίλαφο είναι απολύτως κλάσικ στους παραδοσιακούς Ελληνικούς ψαρομεζέδες, αλλά το πιλάφι με μύδια και κάρι της συνταγής δεν έχει καμία απολύτως σχέση με[...]
Πηγή: caruso.gr1 Μπακαλιάρο γύρω στα 3 κιλά φιλεταρισμένο και ξεκοκαλισμένο. 1 κιλό αλάτι χοντρό Για το κουρκούτι 150 γρ. αλεύρι 75 γρ. corn flour 30 γρ. baking powder 330[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕπειδή για προσωπικούς λόγους ήθελα να κοινωνήσω την Κυριακή που μας πέρασε, έπρεπε να μαγειρέψω κάτι για το Σάββατο το μεσημέρι χωρίς ίχνος λαδιού. Και πως[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜακαρονάδα με γαρίδες, κάσιους και σάλτσα κάρυ Ποσότητα: 2 μερίδες Αποθήκευση Εκτύπωση Χρόνος προετοιμασίας 2 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος 15 λεπτά Συνολικός[...]
Πηγή: craftcooklove.grΤα καλαμάρια έχουν μια ιδιαίτερη μαστιχωτή γεύση που μου αρέσει πολύ. Υλικά: 3 καλαμάρια καθαρισμένα Αγουρέλαιο μισό ποτήρι του κρασιού Αλάτι Ιμαλαϊων[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΤο χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι είναι μια παραδοσιακή Ελληνική συνταγή που παίρνει τα πάνω της κατά τις νηστείες αλλά και το καλοκαίρι κοντά στη θάλασσα. Με[...]
Πηγή: caruso.grΗ γαριδομακαρονάδα έχει, ακόμη και στον πάτο της κρίσης, φανατικό κοινό στα εγχώρια τραπέζια, έχοντας όμως πρώτα γίνει πανανθρώπινη γαστρονομική αξία απ’ τους[...]
Πηγή: caruso.grΠεντανόστιμο και μαστιχωτό κοκκινιστό χταποδάκι, ιδανικό για περίοδο νηστείας αλλά και πολύ νόστιμος μεζές ή κυρίως πιάτο για τους λάτρεις των θαλασσινών! Για[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr