Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Οι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες φορές με απογοήτευε το γεγονός ότι στο[...]
Πηγή: pandespani.comΧταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες το φέρνουν στην κουζίνα μας έτοιμο να το μαγειρέψουμε. Το θαλασσινό, που μαζί με τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤοποθετούμε το χταπόδι, το λάδι, το κρασί, το κρεμμύδι και τη δάφνη σε μια μικρή κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε με το καπάκι κλειστό για περίπου 25 λεπτά. Βάζουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μπαγκέτα | αυγά | σολομός Διαφημίσεις 4 μεγάλα αυγά 2/3 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος 2 κ.σ. βούτυρο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΜια σπεσιαλιτέ από το Λανγκντόκ ή Λανγκεντόκ (Languedoc) και την Προβηγκία, στη Νότια Γαλλία, βρίσκεται ανάμεσα στα δημοφιλή πιάτα της γαλλικής κουζίνας. Η[...]
Πηγή: pandespani.comΜακαρόνια με χαβιάρι και καπνιστό σολομό Τα μακαρόνια με χαβιάρι ή με τα πιο προσιτά, αυγά βασιλικής ή χρυσής ρέγγας είναι ένα εκλεπτυσμένο πρώτο πιάτο αλλά[...]
Πηγή: pandespani.comΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦορέστε την χαλαρή σας διάθεση και το πιο νωχελικό ύφος. Η καλύτερη τεμπέλικη Κυριακή τα θέλει όλα εύκολα στο αργοπορημένο της ξύπνημα. Διάλειμμα και από τα[...]
Πηγή: pandespani.comΧτες αποφασίσαμε ότι το ψυγείο μας χρειάζεται οποσκαιδηποτε απόψυξη. Αν και είχα σκοπό να το κάνω λίγο πριν την καλοκαιρνη άδεια, άλλαξα γνώμη όταν στην[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 40 γρ. φρέσκια μαύρης τρούφας (σε ροδέλες) 400 γρ. αστακός (θηλυκός) 4 καρότα Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 4 καρότα 4 φύλλα σέλερι 2 φύλλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα μενού για ένα ευχάριστο τραπέζι με φίλους και καλή παρέα με "χώρο" για μπόλικο κρασί και γλυκό. Σαλάτα: Μαρούλι με τονοσαλάτα και τοματίνια[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈνα πολύ γευστικό, εύκολο και πλήρες διατροφικά πιάτο! Εάν δεν χρησιμοποιήσουμε βούτυρο αλλά λίγο ωμό ελαιόλαδο, το πιάτο μας γίνεται νηστίσιμο, απόλυτα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕνώ η συνταγή αυτή δεν είναι δύσκολη, το σερβίρισμά της στο «Alinea» μέσα σε ειδικά σχεδιασμένα μπολ κεριού/παραφίνης μαζί με μια ειδική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤρούφα: Το πιο λουσάτο μανιτάρι με το μαυλιστικό του, δυνατό, άρωμα δίνει με τη μια κύρος στα μενού. Στη μορφή μάλιστα του ελαιόλαδου, αρωματισμένου με μαύρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα): 2 γλώσσες (ψάρι) 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο 1 πατάτα 1 κολοκυθάκι 10 γραμ. πράσο ή[...]
Πηγή: greekcook.grΚΑΡΠΑΤΣΟ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ Αν και έχω ένσταση για τον τίτλο αυτης της συνταγής, παρ' όλα αυτά θα χρησιμοποιήσω κι εγώ τον αδόκιμο όρο καρπάτσο ( carpaccio ) γιατί με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr