Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Το έφτιαξα χθες βράδυ σαν ένα ακόμα πιάτο στο νηστίσιμο τραπέζι που ετοίμασα. Η γυναίκα μου έλεγε ότι κρίμα οι σουπιές.. όμως όταν το δοκίμασε μου είπε ότι[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΑσπίκ γαρίδας με ντομάτες ζελέ (Για 6-8 άτομα) Υλικά 1 κιλό ώριμες ντομάτες αποφλοιωμένες χυμό ενός λεμονιού 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 1 σκελίδα[...]
Πηγή: greekouzina.grΚαθαρά Δευτέρα σήμερα και μια πιατέλα με γευστικά και καλά τηγανισμένα καλαμαράκια είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Ο σωστός τρόπος στο τηγάνισμα των καλαμαριών δεν[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΈνα πιάτο υπέροχα καλοτηγανισμένα καλαμαράκια είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Το σωστό τηγάνισμα του καλαμαριού δεν είναι αυτονόητο και απλό. Πάμε να δούμε πως να[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςπως μαγειρεύεται το χταπόδι – χταπόδι στη σχάρα Γιατί είναι σκληρό το χταπόδι; Και πως το συμπαθές και νόστιμο μαλάκιο γίνεται μαλακό; Θα το βράσετε σε νερό,[...]
Πηγή: pandespani.com1/2 κιλό καπνιστός σολομός 2 κεσεδάκια (400 γραμμ.) στραγγιστό γιαούρτι 2 κ.σ. γεμάτες μαγιονέζα 1 μεγάλο λεμόνι (χυμός) 1/2 κ.γλ. ξύσμα λεμονιού 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ 1 χταπόδι περίπου 3κιλά 1 μέτριο κρεμμύδι 1 φινόκιο 100ml ελαιόλαδο 200ml κρασί λευκό θυμάρι 1 λίτρο νερό 10 γρ. αγάρ - αγάρ 10 γρ. ζελατίνες[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ όλη ιδέα είχε να κάνει με μια εναλλακτική πρόταση για τον μπακαλιάρο χωρίς σκορδαλιά. Στο οικογενειακό συμβούλιο - στο πόδι πια, γιατί ούτε εγώ ούτε η[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 10/01/2017 σε Tips - Συμβουλές, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Πως να πετύχετε τα τηγανιτά Καλαμαράκια πολύ μαλακά μέσα τραγανά[...]
Πηγή: sintayes.gr1/2 κιλό καπνιστός σολομός 2 κεσεδάκια (400 γραμμ.) στραγγιστό γιαούρτι 2 κ.σ. γεμάτες μαγιονέζα 1 μεγάλο λεμόνι (χυμός) 1/2 κ.γλ. ξύσμα λεμονιού 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΆντε φτάνουν τα γλυκάκια πια, (για λίγο φυσικά:) ας γράψουμε και κανένα φαγάκι! Αυτή η συνταγή είναι και των δυο φιλενάδων γιατί εγώ την έχω κάνει παλιότερα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr1 κιλό αστακό λίγο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 100 ml ούζο 3 κρόκους αυγού 3 λεμόνια 2 φύλλα ζελατίνας 6 μικρά κολοκυθάκια 12 πράσινα σπαράγγια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 1 μοσχαρίσια γλώσσα 2 μέτρια κρεμύδια 2 καρότα ½ σάλτσα ντομάτας 1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους 2 φυλαράκια δάφνη 1 φλυτζανάκι καφέ[...]
Πηγή: greekcook.grBραστών συνέχεια: Της "Σωτήρως" σήμερα και το έθιμο θέλει μπακαλιάρο παστό! Εδώ στη Μεσσηνία μάλιστα συνηθίζεται ο τηγανητός με σάλτσα ντομάτα. Εγώ θυμήθηκα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr1 Μπακαλιάρο γύρω στα 3 κιλά φιλεταρισμένο και ξεκοκαλισμένο. 1 κιλό αλάτι χοντρό Για το κουρκούτι 150 γρ. αλεύρι 75 γρ. corn flour 30 γρ. baking powder 330[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα ακόμη νηστίσιμο φαγάκι πριν τα γιορτινά! Τα καλαμαράκια ήταν διαφόρων μεγεθών. Άλλα μικρά, άλλα μεγάλα, άλλα μέτρια. Διάλεξα τα πιο μεγάλα γι αυτό το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά 6 φύλλα ζελατίνας 200 γραμμ. Ανθότυρο λιωμένο με το πιρούνι 200 γραμμ. Κατίκι. 200 γραμμ. Μασκαρπόνε 2 πιπεριές φλωρίνης (από βαζάκι)ψιλοκομμένες 2 κ.σ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 8-10 άτομα 1 φιλέτο σολομού από το κέντρο το πιο παχύ μέρος του ψαριού, 2 περίπου κιλά, 1 φλ. άσπρο ξηρό κρασί, 1/4 φλ. χυμό λεμονιού, 1 πράσο, το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑ φού ο καιρός δεν μας αφήνει να ψαρέψουμε καλαμάρια λέω να μαγειρέψουμε απ'αυτά που είχαμε πιάσει τότε! Την επόμενη φορά θα σας περιγράψω το κρύο "της[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΤα ψάρια της θάλασσας περιλαμβάνουν τη γλώσσα (sole) με εκλεκτής ποιότητας λευκή σάρκα ώστε να κυριαρχεί σε όλους τους καταλόγους των γαστρονομικών[...]
Πηγή: foodtrails.gr