Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και του χρόνου!!! Κυριακή των Βαϊων σήμερα, και η ελληνική Ορθόδοξη παράδοση θέλει ψάρι στο τραπέζι. Ας δούμε πώς και γιατί... Την Κυριακή των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα! Σήμερα, έτσι για αλλαγή, ένα πιάτο με θαλασσινά. Συνήθως τη γαριδομακαρονάδα την φτιάχνω με τις κλασσικές γαρίδες. Πριν μερικές ημέρες όμως στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Αφήνοντας πίσω μας την εθνική και θρησκευτική μας γιορτή με την ηλιόλουστη μέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη... υποδεχθήκαμε σήμερα μια μέρα μουντή,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜεσόγειος, η θάλασσα με τα νοστιμότερα ψάρια! Τα ψάρια που (αν κι εγώ κάποιες φορές δεν τα προτιμώ), οφείλω να ομολογήσω, μοσχοβολούν θάλασσα όπως τους πρέπει![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜεζεδάκι ή γεύμα;;;; Μίνι γαριδούλες για σήμερα, οικονομικές και νόστιμες... μίνι γαριδούλες παρέα με λαχταριστές ντομάτες και μεσογειακά αρωματικά. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλαμαράκια τηγανητά! Όλη η νοστιμιά συμπυκνωμένη σ' ένα πιάτο τόσο απλό και τόσο καθημερινό. Ένα μεζεδάκι κατάλληλο για ούζο, σε μέρες νηστείας αλλά και όχι![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr25 Μαρτίου αύριο, εθνική γιορτή και γιορτή του μπακαλιάρου ταυτόχρονα, που έχει την τιμητική του σε όλες τις μορφές του! Πώς όμως τον ξαρμυρίζουμε; Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Παραμονή Ευαγγελισμού και για σήμερα σας υποσχέθηκα μια ...λίγο πιο εξωτική συνταγή με μπακαλιάρο και πάλι κατεψυγμένο!! Όχι δεν κάνω ούτε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜεγάλη Πέμπτη, ημέρα του Μυστικού Δείπνου, της βαφής των αυγών αλλά και της ετοιμασίας των τσουρεκιών. Όπως κάθε χρόνο, πρωί πρωί σήμερα, το πρώτο πράγμα που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌλα αυτά τα μικρά και λιπαρά ψάρια που είναι τόσο συνηθισμένα στο καθημερινό μας τραπέζι, είναι ιδιαίτερα εύκολα στο καθάρισμα και το φιλετάρισμά τους. Έτσι,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας! Τί θα λέγατε σήμερα για μια τηγανιτή αμαρτωλή νοστιμιά που ακόμη κι εγώ την λατρεύω! Δαχτυλίδια καλαμαριού μέσα σε χυλό από ούζο!! Απλό,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Ένα ριζότο κατακόκκινο, του πάθους με νοστιμιά απίστευτη! Ένα ριζότο που γαρνιρισμένο με τη ρόκα και τις μικρές, κομψές, μεθυσμένες γαριδούλες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα και πάλι... Πέρασε και η 25η Μαρτίου, πέρασε και το εθιμοτυπικό γεύμα με το μπακαλιάρο αλλά εγώ, μια και δεν πρόλαβα πιο νωρίς, θα σας δώσω τώρα τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΦτάνει πια με το κρέας... ας ξεφύγουμε και λίγο με κάτι διαφορετικό, ελαφρύ, γρήγορο και νόστιμο! Μέχρι κι εγώ που δεν λατρεύω το ψάρι, τη συγκεκριμένη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι κροκέτες μπακαλιάρου είναι πάντα αγαπημένες και πάντα απαραίτητες, στην οικογένειά μου τουλάχιστον, στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου. Η συνταγή είναι αυτή που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας!!! Για σήμερα... ένα πιάτο με θαλασσινά!!! Ναι, αλλά όχι με ψάρια, με... καλαμαράκια (ξέρετε την "αδυναμία" που έχω στα ψάρια... τρώω 2 φορές τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Αφήνοντας πίσω μας την εθνική και θρησκευτική μας γιορτή με την ηλιόλουστη μέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη... υποδεχθήκαμε σήμερα μια μέρα μουντή,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr