Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
4 μέτριες (ή άλλα μεγαλούτσικα ψάρια, όπως λαβράκια, σκάροι, λυθρίνια) τσιπούρες 2 ξερά κρεμμύδια (σε ροδέλες) μερικά κλαδάκια δεντρολίβανο ή θυμάρι λίγη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (Σερβίρει 4 ) Μικρά ψαράκια (κουτσομούρες, λαβράκια, μπαρμπούνια, λιθρίνια)(όποιο από αυτά σας αρέσει ή και συνδυασμός) ελαιόλαδο για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά Για το ψάρι 2 φρέσκα ψάρια (λαυράκι, τσιπούρα, μυλοκόπι), 600γρ. περίπου 1 ματσάκι άνηθο 1 ματσάκι μαϊντανό 4 κλωναράκια δεντρολίβανο Πιπέρι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 4 φρέσκα ψάρια της μερίδας (τσιπούρα, λαβράκι ή άλλα), 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 4 – 5 κλωναράκια δεντρολίβανο, 4 – 5 κλωναράκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο ψάρι μας ψημένο στο αλάτι γίνεται πολύ νόστιμο, ευωδιαστό και επιπλέον είναι και εμφανίσιμο. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΙταλική συνταγή στην οποία οι Ιταλοί χρησιμοποιούν συνήθως σαν ψάρι, το καλκάνι. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα ψάρια όπως λαβράκι, τσιπούρα,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr