Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό φρέσκες γαρίδες 500 γρ. ανάμεικτα λαχανικά (κατεψυγμένα) 1 κρεμμύδι λιωμένο στο μπλέντερ 6 κουταλιές ηλιέλαιο 1-2 κουταλιές σάλτσα σόγιας 1[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΥλικά 100 γρ. φρέσκος σολομός Για τη μαρινάδα 1 κ.σ. σόγια σος 2 κ.σ. ηλιέλαιο 1 κ.σ. χυμός πορτοκαλιού 1 κ.γ. ξύσμα από λάιμ, λεμόνι και τζίντζερ 1 ψωμάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κούπα ρύζι basmati 1/2 σακουλάκι ανάμεικτα λαχανικά (κατεψυγμενα) 300 γρ γαρίδες καθαρισμενες 1 κρεμμύδι ξερο 2 σκελίδες σκορδο 2 αυγα (προαιρετικα) 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν ανακάλυψα το µίριν (ιαπωνικό γλυκό κρασί) ένα νέο παράθυρο άνοιξε στις γαστρονοµικές µου περιπέτειες. Ο σολοµός ειδικά, είναι νοστιµότατος ψητός στο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑυτό το πιάτο είναι μια παραλλαγή του παραδοσιακού ταϊλανδέζικου «Pad thai». Το αυθεντικό πιάτο φτιάχνεται με υλικά δυσεύρετα στην περιοχή μας, έτσι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτομα) 6 κοµµάτια φιλέτο πέρκας (140-160 γρ. περίπου το καθένα), 4 κουταλιές σόγια σος, 2 κουταλιές άσπρο ξηρό κρασί, 1 ½ κουταλιά χυµό λεµονιού,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΌταν ανακάλυψα το µίριν (ιαπωνικό γλυκό κρασί) ένα νέο παράθυρο άνοιξε στις γαστρονοµικές µου περιπέτειες. Ο σολοµός ειδικά, είναι νοστιµότατος ψητός στο[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΤο έτρωγα καθημερινά για 10 ολόκληρες μέρες, χωρίς κανένα ενδοιασμό. Αυτό βέβαια δεν με εμπόδιζε από το να δοκιμάζω κι άλλα… Το συγκεκριμένο πιάτο όμως,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα κινέζικο πιάτο για όσους αγαπούν τις γαρίδες! ΥΛΙΚΑ (4 άτομα) 500 γρ. γαρίδες μεγάλες καθαρισμένες 2 κ.σ cornflour 0.25 φλ. νερό ζεστό 1 κύβος λαχανικών[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grPost Views: 96 Κυριακάτικες γεύσεις Υλικά: 4 μερίδες 250 γρ. κινέζικα ζυμαρικά 25 γο. μανιτάρια 2 κ.σ. ηλιέλαιο 100 νο. κινέζικο λάχανο 3 καρότα 6-8 κ.σ. λάδι[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΥΛΙΚΑ 500γρ. Φιλέτο συναγρίδας σε μπουκιές 500γρ. άγρια χόρτα Ηλιέλαιο για το σοτάρισμα 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας σόγια σως 2 κουταλιές[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ Για τη βινεγκρέτ τζίντζερ-σόγιας 10 γρ. Τζίντζερ, σε μεγάλα κομμάτια 40 γρ. Σάλτσα σόγιας 10 γρ. Μουστάρδα Ντιζόν 15 γρ. Χυμός λεμονιού 10 γρ. Χυμός[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤα καλαμαράκια γίνονται σαλάτα με κολοκύθι και σπαράγγι... Εμπνεόμαστε από την κορεάτικη κουζίνα και νοστιμίζουμε με λαχανικά της ελληνικής γης για να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html