Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (Για 4 άτομα) Για το βράσιμο: 1 μεγάλο χταπόδι περίπου 1 ½ κιλό ή δυο μικρότερα, 1 πορτοκάλι μοιρασμένο, 1 λεμόνι μοιρασμένο, 1 κρεμμύδι μοιρασμένο (δεν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 μερίδες 4 (600γρ.) φιλέτα ψαριού 2 (180γρ.) πράσα κομμένα 2 φλ. (60γρ.) σπανάκι 1 (3γρ.) σκελίδα σκόρδο 6 Κ καπύρα ολικής αλέσεως 4 Κ αναρή,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, βιταμινών και ιχνοστοιχείων, ιδανικός για να συνδυάσετε την εκλεπτυσμένη γεύση με μια ισορροπημένη διατροφή… Ο τόνος όμως, δεν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕκτός από την υπέροχη γεύση τους, τα θαλασσινά βοηθούν τον οργανισμό με την εξαίρετη διατροφική τους αξία χωρίς να επιβαρύνουν τη σιλουέτα. Τα θαλασσινά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕυρισκόμενος σε επαγγελματικό ταξίδι στον Σκανδιναβικό Βορά, και προσπαθώντας να συνηθίσω την ιδέα ότι δεν πρόκειται να νυχτώσει καθόλου για τις επόμενες[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΤι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτό το ψάρι σας το συνιστώ ως πολύ νόστιμο και πολύ εύκολο. Στο τηγάνι γίνεται πολύ γρήγορα και η γεύση[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ συνταγή και στα Ελληνικά, πιο κάτω The recipe we have for today is timely, due to the Greek tradition of "cod-consumption" on the 25th of March, one of our[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΕίναι γνωστό πως το νερό έχει τη δύναμη να ομορφαίνει. Μας αναζωογονεί, θεραπεύει και προσφέρει ανακούφιση από άγχος, ένταση και νευρικότητα. Ο όρος[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠοια ψάρια σάς ωφελούν περισσότερο και ποια είναι πιο επιβαρυμένα με τοξικές ουσίες; Tο καλοκαίρι απολαμβάνουμε πιο συχνά ψάρια και θαλασσινά και μάλιστα...[...]
Πηγή: suntagesvromi.blogspot.grΟ συνδυασμός της γαρίδας με τα φασόλια και το σπανάκι είναι ιδανικός για ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και γεύση! Εύκολη 25 λεπτά 4μερίδες 1 1 0 0 0[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕτοίμασε το με όποιο ψάρι του γλυκού νερού προτιμάς. Εμείς επιλέξαμε την πέστροφα. Μην σε αγχώνει το λίπος της. Το λίπος των ψαριών είναι το μόνο που έχει[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑπό food styling, τ’ ομολογώ, δεν πάμε καλά σήμερα. Βιαζόμουν όμως, είναι η αλήθεια, να καθίσω κι εγώ στο οικογενειακό τραπέζι γενεθλίων προς τιμην μιας[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες 1 κουτί ντοματάκια ολόκληρα 8 φέτες μπείκον σε κομματάκια 3/4 φλιτζανιού νερό 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 150 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλημέρα σας και Χρόνια πολλά!! Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα διατροφικά οφέλη της σημερινής ημέρας... Ο μπακαλιάρος είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, και μάλιστα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλαμαράκια λεμονάτα με μουστάρδα. Ένα πολύ ελαφρύ, πλούσιο σε γεύση, με λίγες θερμίδες αλλά πολύ θρεπτικό πιάτο. Ιδανικό για την μετα-καραντίνα εποχή που[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΗ σάλτσα demi-glace γνωστή και ως μπριν (brune), είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής μαγειρικής που χρησιμοποιείται ως έχει, αλλά και ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτή τη φορά δε θα υπάρξουν ωραίες εισαγωγές ..... Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περιγραφή ..... Ίσα που θα καταφέρω να γράψω δυό λέξεις. Και μετά θα πρέπει να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 μερίδες 12 μεγάλες γαρίδες 2 φλ. ψιλοκομμένες ντομάτες 1 μέτρια πράσινη πιπεριά 120γρ. ελληνική φέτα 2 Κ ελαιόλαδο Μαϊντανό Αλάτι Πιπέρι. ΕΚΤΕΛΕΣΗ[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο χταπόδι είναι απόλυτος θαλασσινός μεζές. Αυτή η εκδοχή με μπόλικο κόκκινο κρασί και αρωματικό χυμό μανταρίνι θα γίνει η αγαπημένη σου! Μέτρια 3 Ω & 5'[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣτο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε το πόσο χρήσιμο και καλό πράγμα είναι η ιχθυοκαλλιέργεια και από πλευράς βιωσιμότητας της αλιείας και για την οικονομία μας,[...]
Πηγή: caruso.gr