Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Αλλη μια πεντανόστιμη συνταγή για τα φιλέτα γλώσσας και οχι μόνο!!!Μπορούμε να φτιάξουμε όλα τα ψάρια φιλέτα που συνήθως είναι άγευστα!!! Τι χρειαζόμαστε: 6[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το ψάρι: 4 φιλέτα γλώσσας ή τιλάπια 4 κούπες κορν φλέηκς 1 κ. γλ. μουστάρδα σκόνη 1/2 κουταλάκι κολίανδρο ή σκόνη madras (ινδική κουζίνα) 1/2 κ.σ. γλυκειά[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά (2) : Για το ψάρι 3 φλιτζάνια σπορέλαιο 500-600 γρ. ολόκληρο ψάρι (γλώσσα ή παρεμφερές) 2 αυγά 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 ½ φλιτζάνι γαλέτα Για το ντιπ [...]
Πηγή: yumyum.grΨάρι φιλέτο που η συνταγή βγήκε μόνη της. Μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε ψάρι φιλέτο (Γλώσσα, Πέρκα, Βακαλάος, Καλκάνι). Εγώ έβαλα Πέρκα κατεψυγμένη και παρ'[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟ Γιάννης Μπαξεβάνης, ένας από τους καλύτερους σεφ της χώρας μας, με διεθνή ακτινοβολία και πολλά βραβεία, που έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο την ελληνική[...]
Πηγή: bostanistas.grΌπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 3 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 25 γρ ρίζα τζίντζερ, ψιλοκομμένη 4-5 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: greekcook.grΠαρακάτω παραθέτω ένα πίνακα με τις ονομασίες των ψαριών στα Ελληνικά, στα Αγγλικά, στα Γαλλικά και στα Λατινικά (επιστημονική ονομασία). Ελπίζω να σας φανεί[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΣτους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΣτο γυμνάσιο κάναμε Γαλλικά. Τότε τα σχολεία ήταν χωρισμένα σε αυτά που ως ξένη γλώσσα διδάσκονταν τα Γαλλικά και σ' αυτά που η ξένη γλώσσα ήταν τα Αγγλικά.[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr