Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Τις προάλλες η γλυκιά μας ,χρυσοχέρα και... πεντανόστιμη,' Eλενα από το Hungry for life μου αφιέρωσε μια συνταγή για Ψάρι με φασκόμηλο. Παρ'ότι δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜετά από πολλές δοκιμές που έχω κάνει, πέτυχα το μείγμα αυτό και είναι ιδανικό για ψητά ψάρια και κρέατα, για ψητά στην λαδόκολλα, είτε στο φούρνο μας είτε στα[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΗ συνταγή που σας παρουσιάζω σήμερα, αποτελεί τον πιό "διακριτικό" τρόπο μαγειρέματος του ψαριού, δηλ. απαλάσσει τον χώρο σας από την -για πολλούς- ενοχλητική[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΗ συνταγή μου σήμερα είναι πολύ γρήγορη και εύκολη , αλλά παράλληλα δίνει ένα τόνο πολυτέλειας στο καθημερινό μας τραπέζι ή σε ένα καλοκαιρινό φιλικό τραπέζι.[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μπαγκέτα | αυγά | σολομός Διαφημίσεις 4 μεγάλα αυγά 2/3 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος 2 κ.σ. βούτυρο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ καλαμαράκια καθαρισμένα 500 γρ σπαγγέτι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 πράσο κομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1-2 κουταλάκια τσίλι[...]
Πηγή: yumyum.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι ένα δυνατό πιάτο, ένας πολύ καλός μεζές, που παντρεύει τη φρεσκάδα της θάλασσας με το άρωμα ενός ξυδιού μοναδικού, δικού σας, φτιαγμένου στο σπίτι από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr12 μικρές και λεπτές φέτες (στο σύνολο 500 γρ.) ξιφίας 12 ντοματίνια 3 κολοκυθάκια 2 φέτες χωριάτικο ψωμί 1 λεμόνι (ξύσμα και χυμό) 1 κουτ. σουπ. κάππαρη 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣε αυτή τη συνταγή συνδυάζονται οι λεπτές γεύσεις της θάλασσας με αυτές της εξοχής, δημιουργώντας ένα νόστιμο και κομψό πιάτο. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ ζυμαρικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 12 μικρές και λεπτές φέτες (στο σύνολο 500 γρ.) Ξιφίας 12 Ντοματίνια 3 Κολοκυθάκια 2 φέτες χωριάτικο Ψωμί 1 (ξύσμα και χυμό) Λεμόνι(α) 1 κουτ. σουπ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΣημείωση: Αν και φημίζομαι για την ...μετριoφροσύνη μου, σήμερα δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να περιαυτολογήσω λιγάκι, λέγοντας σας ότι το φαγητό που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ δεύτερη σημερινή μας νοστιμιά είναι ένα απλό και ζουμερό φιλέτο γαλέου αρωματισμένο με το "θέμα" της ημέρας που είναι τα βότανα Προβηγκίας. Τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr500 γρ. γλώσσα φιλέτο ½ κουταλάκι φασκόμηλο ½ κουταλάκι τζίντζερ ½ κουταλάκι μελισσόχορτο ½ κουταλάκι λεβάντα ½ κουταλάκι ανθρίσκος ½ κουταλάκι ιβίσκος ½[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για το σολωμό: • Σολωμό • Αλάτι- πιπέρι • θυμάρι • Λάδι Υλικά για το ρύζι: • Ρύζι Basmati • Νερό •Αλάτι-πιπέρι • Λάδι Υλικά για τα λαχανικά σχάρας: • ½[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2 κσ φρέσκο βούτυρο 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 500 γρ γαρίδες καθαρισμένες 1 μικρό άσπρο ξερο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100 γρ λιαστές ντομάτες λαδιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ, ΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ Υπαρχει μια παραδοσιακη ιταλικη συνταγη, που εχει το παραξενο ονομα "τονος κουνελιου"! Οταν το πρωτοακουσα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr