Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
από τον κ. Νίκο Δαμίγο - Αυλωνάρι Καθαρίζουμε το κεφάλι και τα εντόσθια από τους γαύρους και τους τοποθετούμε σε ένα τάπερ με ξύδι και αλάτι για 3 με 4 ώρες.[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΜπακαλιάρος παστος !!! Τραγανός νόστιμος απίθανος !!!! Κόβω τον μπακαλιάρο σε κομμάτια από την προηγούμενη μέρα τον βάζω σε λεκάνη με νερό και το αλλάζω ανά 3[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 2 κιλά σαρδέλες μικρές ή μέτριες (σε μέγεθος) αλάτι χοντρό ξύδι καλαμποκέλαιο Εκτέλεση Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και τις ξεπλένουμε καλά. Σ' ένα[...]
Πηγή: greekmasa.grΞεπαγώνω σε θερμοκρασία δωματίου πλένω και στραγγίζω τον ψάρι . Αλευρώνω τον γαλέο με ανάμεικτο αλεύρι κίτρινο χωριάτικο & καλαμποκάλευρο και τηγανίζω σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1/3 φλιτζ. καλαμποκέλαιο 500 γρ. μέτριες γαρίδες ξεφλουδισμένες 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλιτζ. λευκό κρασί 2 κουταλιές μουστάρδα Dijon [...]
Πηγή: yumyum.grΘαλασσινά τηγανιτά με σος για 4 άτομα Υλικά 400 γραμμάρια μικρά καλαμαράκια 400 γραμμάριαγ. αρίδες 250 γραμμάρια σκάλοπς (θα τα βρείτε στα κατεψυγμένα είδη)[...]
Πηγή: greekouzina.gr