Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Υλικά (24 κομμάτια) : 24 μικρές νιες πατάτες, βρασμένες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και κρυωμένες αλάτι, πιπέρι λευκό φρεσκοτριμμένο 250 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.grΗ μητέρα του ψαρά μου είναι από τη Νάξο. Μια ημέρα που ήμουν στο μαγαζί, καθόταν στο καρεκλάκι της και πιάσαμε την κουβέντα. Για τι άλλο; Για τα ψάρια και το[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό μετά από μια κουραστική εβδομάδα στην πόλη από ένα διάλειμμα στην παραλία ... Το περασμένο Σαββατοκύριακο επισκέφτηκα μια[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΤελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη και αν και ο καιρός δεν επιτρέπει το μπάνιο στη θάλασσα, πηγαίνουμε στη θάλασσα για ψαράκι και ουζάκι με καλή παρέα φυσικά! Τι[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΨάρι φούρνου με κόκκινη σάλτσα, πατάτες και ντοματίνια Υλικά Δυσκολία: Μέτρια Διάρκεια: 1.5 ώρα για 4-5 μερίδες 1.5 κιλό περίπου ψάρι για φούρνο 1/2 φλ.[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Το ψάρι αλά Σπετσιώτα είναι ένα παραδοσιακό θαλασσινό φαγητό από τις πανέμορφες Σπέτσες!!!Το ψάρι μας μπορεί να είναι κομμένο σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚαι νοστιμα και light.. Για πιο light γραμμη...... ΥΛΙΚΑ (για 4 ατομα) 8 μετρια μπαρμπουνια(αν ειναι μικρα βαλτε απο 3 στον καθενα..δηλαδη 12 σε συνολο) 4[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr4 πέρκες, μετρίου μεγέθους (350 – 400 γραμ. η κάθε μία), καθαρισμένες Για την γέμιση 250 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 100 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΨαράκι στο φούρνο για αύριο, όπως το καλεί η ημέρα και μάλιστα πλακί, παραδοσιακό, μόνο με λίγες αλλαγές, για να γίνει πιο ελαφρύ. Αγαπημένο οικογενειακό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαι νοστιμα και light.. Για πιο light γραμμη...... ΥΛΙΚΑ (για 4 ατομα) 8 μετρια μπαρμπουνια(αν ειναι μικρα βαλτε απο 3 στον καθενα..δηλαδη 12 σε συνολο) 4[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΕιναι μια πολύ νόστιμη και έξυπνη (και ευκολότατη) πρόταση για ένα τραπέζι με ψαράκι με μια...γκουρμέ διάθεση... Τι χρειαζόμαστε: Ενα ψαρακι (μπορειτε να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο μπαρμπούνι ( Τρίγλη η μυστακοφόρος ή Mullus surmuletus ) μαζί με την εξαδέλφη του, την κουτσομούρα, (Mullus barbatus), είναι από τα νοστιμότερα ψάρια που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]
Πηγή: pandespani.comΚάποτε μαγείρευαν όλα τα μέρη του ζώου. Μάγουλα, ουρά,πόδια, κοιλιά, κεφάλι, γλώσσα! Κομμάτια ανείπωτης νοστιμιάς και πολύ οικονομικά. Ανήκω σε μια γενιά που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες φορές με απογοήτευε το γεγονός ότι στο[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλό το κρέας, αλλά η σωστή διατροφή, χρειάζεται και ψάρι. Ένα από τα πολύ ωραία ψάρια, κι ειδικά στο φούρνο, είναι κι ο τόνος. Δοκιμάστε τον μ᾿ αυτή τη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr