Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
Η Καθαρά Δευτέρα αλλά και γενικότερα η Σαρακοστή λατρεύουν τα ριζότο θαλασσινών! Να λοιπόν μια έξυπνη ιδέα σερβιρίσματος σε νόστιμο "πιάτο" από μανιτάρι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤουΐλ στα γαλλικά σημαίνει κεραμίδι. Είναι λεπτά μπισκότα σε σχήμα κεραμιδιού που τα χρησιμοποιούμε για γαρνιτούρα παγωτών και άλλον γλυκισμάτων. Με αυτη τη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr8 γαρίδες Νο1 με κεφάλι και ουρά, 200γρ καλαμάρι ζουλιέν, 250γρ μαυρομάτικα φασόλια βρασμένα, 100γρ σπανάκι σοτέ, 50γρ κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο, 400γρ ζωμό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑν καταφέρνετε (και αντέχει το πορτοφόλι σας) να βρίσκετε φρέσκο μεγάλο ψάρι αυτές τις εποχές, με γεια σας και χαρά σας. Όμως, τα επονομαζόμενα τουβλάκια[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες, με τα πλοκάμια τους κομμένα σε μικρότερα κομμάτια 1½ σφηνάκι ούζο 2[...]
Πηγή: gastronomos.grΈνα ψάρι αλλοιώτικο από τα άλλα... Απολαυστικό φιλέτο σολομού που ψήνεται στη σχάρα και αρωματίζεται από καβουρδισμένους σπόρους κόλιανδρου, μέλι και σόγια[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜεσόγειος, η θάλασσα με τα νοστιμότερα ψάρια! Τα ψάρια που (αν κι εγώ κάποιες φορές δεν τα προτιμώ), οφείλω να ομολογήσω, μοσχοβολούν θάλασσα όπως τους πρέπει![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα πιάτο που θα αγαπήσουν όσοι το δοκιμάσουν. Ο σολομός είναι από τις πιο ελαφριές, χορταστικές και θρεπτικές επιλογές για το καλοκαίρι. Μάλιστα, στο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία Βακαλάος φιλέτο ξαλμυρισμένος Kallimanis 700g 1 συσκευασία Φασόλια χάντρες 450γρ Μπάρμπα Στάθης 20 ml σόγια sauce Χυμό και ξύσμα από 2 λάιμ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΝτήαρ ανάγνωστερ αν σου αρέσκει το ψάρι τζιαι δεν εξανάφαες χτένια χάνεις! Είναι ενα μέλιν! Ήβρα προχτες φρέσκα καθαρισμένα στο ψαρά μου τζιαι επιασα λλία.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Τυχαίνει κάποιες φορές να μην έχουμε ψωνίσει τα απαραίτητα στο ψυγείο ή να έχουν τελειώσει οι ιδέες για το μαγείρεμα της ημέρας, αλλά για[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr1-1,3 κιλά χταπόδι καθαρισμένο 2 μέτρια ξερά κρεμμύδι 2 μέτρια καρότα 8 κ.σ. ελαιόλαδο (4 κ.σ. + 4 κ.σ.) 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 25-30 ml ούζο 25-30 ml ξηρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ αλήθεια είναι ότι τα μπαρμπούνια είναι εξαίσια τηγανητά, αλλά και ψητά γίνονται απίθανα. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 4 -6 άτομα. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο μάραθο είναι το αγαπημένο μου μυριστικό-χορταρικό.Αν μου ζητούσαν να κατονομάσω τα φαγητά που προτιμώ, σίγουρα στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών μου θα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ 8 μικρά καλαμαράκια ολόκληρα 8 μέτριες γαρίδες (16-20 μέγεθος) 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα πιπέρι Αβοκάντο με ντομάτα 2 αβοκάντο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕίναι ένα πολυ ωραίο μπισκότο το οποίο μπορουμε να το σερβίρουμε είτε με γλάσο σοκολάτας είτε με γλάσο βανίλιας ή να το φάμε έτσι σαν σνάκ είτε να το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για το σολομό 4 φιλέτα σολομού (600γρ. περίπου στο σύνολο) 2κ.σ ελαιόλαδο ½ σκελίδα σκόρδο λιωμένη 5κ.σ κρέμα βαλσαμικού κλασσική Kalamata[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟμολογουμένως δεν απαιτείται καμία συνταγή για να ψήσει κάποιος μια τσιπούρα στη σχάρα. Όμως πολλές φορές "ουκ εν τω πολλώ το ευ". Ο σκοπός που παρουσιάζουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕ, μια και πιάσαμε τα θαλασσινά, ψαράκια, μπακαλιαράκια κλπ του βυθού, να βάλω και εγώ μια συνταγή με γαριδούλες. Που είναι και νηστίσιμη γιατί μέρες που[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο πεντανόστιμο αυτό ριζότο, το έφτιαξε η φίλη μου η Κατερίνα και μας το κέρασε για την επιτυχία του γιου της του Βαγγέλη που ήρθε 6ος στην σχολή Ναυτικών[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΣυστατικά ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ 4φλ.αλεύρι 1/2φλ.λευκό κρασί 1/3φλ.λάδι Μια πρέζα αλάτι Νερό όσο πάρει για να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη ζύμη ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ [...]
Πηγή: zannetcooks.com