Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
«…η ώρα του ούζου είναι ώρα παιχνιδιού (και ξέρουμε πόσο αυστηροί κανόνες ισχύουν στα παιχνίδια). Στο κυρίως γεύμα επιδιώκουμε να χορτάσουμε, κι αυτό δεν[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό ψάρια για τηγάνι (γόπες ή σαρδέλα) 2 κουταλιές ξύδι 2 σκελίδες σκόρδο 4 κουτ σούπας πετιμέζι 3 κουταλιές αλεύρι 3 κουταλιές λάδι 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά σαρδέλες 1 κιλό ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι χοντρό αλάτι για το πασπάλισμα πιπέρι φρεσκοτριμμένο ρίγανη λίγη λεμόνια 2 (ο χυμός τους) καυτερή πιπερίτσα 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.comΣαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το λατινικό savor που σημαίνει νόστιμο.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο όνομα “φρίσσα” μου έκανε κλικ από τη στιγμή που το πρωτοάκουσα απ’ τον Άγγελο, ιδιοκτήτη της αγαπημένης μου ψαροταβέρνας, “ο βράχος του Κανάρη” (τηλ. 27510[...]
Πηγή: caruso.grΨαροφαγίας το ανάγνωσμα σήμερα και η συνταγή μας είναι κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό! Σαρδελόπιτα... τη βαφτίσαμε έτσι, γιατί κόβεται και σερβίρεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥγιεινό, νόστιμο φαγητό που γίνεται και με άλλα ψάρια. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Σαλάτες Γρήγορες και Εύκολες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΟι φρεσκοπαστωμένες παπαλίνες ήταν ο πιο εντυπωσιακός ουζομεζές που ανακάλυψα φέτος το καλοκαίρι στη Λέσβο, καλεσμένος στο υπέροχο Lesvos Food Fest.[...]
Πηγή: caruso.grΌπως έλεγε και μια ψυχή μουσικούλα, ήλιος, το αγόρι μου, ουζάκι, παγάκια να'ρχονται και παπαπα ... Τι χρειαζόμαστε: 1 kg σκουμπρί χονδρό αλάτι ή 2 kg μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr500 γρ γαύρος ή σαρδέλες αλεύρι για αλεύρωμα λάδι για το τηγάνισμα των ψαριών (δείτε “Μυστικά” [1]) 500 γρ κρεμμύδια ξερά 3 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο για το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. σαρδέλες. Φρεσ-κό-τα-τες !! 100 γρ. αλεύρι 2 ποτήρια ξύδι λίγο παρθένο ελαιόλαδο αλάτι, ανάλογα με τις προτιμήσεις ...για τη μαρινάδα(προαιρετικά) 3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr