Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Συνήθως γράφω πολλά, όμως αυτή θα είναι η πιο μικρή μου συνταγή και από τις υγιεινές η πιο εύκολη και γρήγορη, γιατί όταν πεινάς κάτι τέτοιο χρειάζεσαι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ μπακαλιάρος είναι το αγαπημένο ψάρι της μαμάς μου. Φρέσκος και παστός. Τα φρέσκα μπακαλιαράκια τα κάνει σούπα, όταν όμως δεν βρίσκει αγοράζει φύλλα παστού.[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτο σπίτι μας αγαπάμε τον σολομό και τον τρώμε ποικιλοτρόπως. Συνήθως μαριναρισμένο σε χυμούς εσπεριδοειδών, πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπφρουτ και ό,τι άλλο έχω[...]
Πηγή: bostanistas.grΤάρτα σφολιάτας με γαρίδες και λαχανικά Τα φώτα χαμηλώνουν, η αυλαία ανοίγει κι ένας προβολέας φωτίζει τη σκηνή. Ο κόσμος σταματά να μιλά και όλα τα βλέμματα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΧταπόδι με άρωμα ούζου & μελωμένη κόκκινη σαλάτα Υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί ανάμεσά μας που, ως υπεύθυνη και ευσυνείδητη μπλόγκερ, οφείλω να[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤη Δευτέρα είχα την τιμή να δοκιμάσω από τους πρώτους το νέο ειδικό μενού που τρέχει παράλληλα στο Rakkan και το Varoulko κάθε Πέμπτη του Μαΐου και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΟ Αντρέας και ο Γρηγόρης συνεργάζονται εδώ και πολύ καιρό. Στην αρχή ο ένας ήταν διευθυντής και ο άλλος executive chef μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας στο Βόλο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, οι penne alla vodka δηλαδή, ήταν ένα από τα μεγάλα μαγειρικά χιτ της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία, που γρήγορα έκανε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι είναι ο κάβουρας τι είν’ το ζουμί του, θα έλεγε ο παππούς μου ο Βονόρτας αν έβλεπε αυτό το γαυράκι που πήραμε τις προάλλες από τον ψαρά στο Αίγιο.[...]
Πηγή: bostanistas.gr6 γαρίδες μεσαίου μεγέθους 1 ματσάκι άνηθο 300 γρ κυπριακή αναρή ή ανθότυρο 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 1/2 φλ. ρύζι γλασέ λίγο αλάτι λίγο λαδάκι λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[photo: Κική Τριανταφύλλη] Εχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που έμενα στην Κηφισιά, εν τω μεταξύ το τοπίο έχει αλλάξει οριστικά. Κάποτε μπορούσες να[...]
Πηγή: bostanistas.gr