μπανοφι πετρετζικης | φιλετο μοσχαρι αργυρω | τραχανας αργυρω | τόνος σαλάτα | επικαλυψη σοκολατας για κεικ | κεικ σε φορμακια | μοσχαράκι στιφάδο | νηστισιμη σουπα | ευκολες καριοκες βεφας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις γαριδες μουρα

Βρέθηκαν 42 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


αθερίνα τηγανητή με ντιπ γιαουρτιού: σαν βόλτα[...]

Το μικρό ασημένιο και λίγο στρουμπουλό -για τα κυβικά εκατοστά του- ψαράκι που γλυκίζει στο στόμα, η τόσο ωραία τόση δα αθερίνα, η Τίνκερμπελ των ψαρομεζέδων.[...]

Πηγή: pandespani.com
μπουκιές κροκέτες μπακαλιάρου σε κριτσανιστό[...]

Η ιδέα ξεκίνησε απ’ το να καταγράψω την κλασική συνταγή της μάνας μου για μπουκιές κροκέτες μπακαλιάρου που απολαμβάνω τα τελευταία 50 χρόνια, ενόψει 25ης[...]

Πηγή: pandespani.com
μύδια με πάπρικα και μυρωδικά - Pandespani.com

Αν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα μπορεί[...]

Πηγή: pandespani.com
πακετάκια καπνιστού σολομού γεμιστά -[...]

Το φιλέτο του καπνιστού σολομού έχει συχνά την τιμητική του στις ειδικές περιπτώσεις και τα γιορτινά τραπέζια. Η παλιότερη βέβαια συνήθεια, να κόβεται live[...]

Πηγή: pandespani.com
καραβίδες και καβούρια σε στρώμα από[...]

Για ούζο παντός καιρού και ειδικά για χαλαρή λιακάδα στη βεράντα, κάνει όμως και για γκουρμέ πλαίσιο νηστείας και προσευχής (κι αν πέφτουν πολλές οι τρεις[...]

Πηγή: pandespani.com
ψητό καλαμάρι-βεντάλια σε σάλτσα κόκκινης[...]

Από όλα τα νησιά μας, η πανέμορφη Ικαρία έχει τη φήμη ότι κρατάει γερά τα σκήπτρα της μακροζωίας στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο. Λίγο η χαλαρότητα, η[...]

Πηγή: pandespani.com
μαυρομάτικα γιαχνί με φασκόμηλο ή μπαρμπούνια[...]

Στην ελληνική κουζίνα τα λέμε και φασόλια γιαχνί ή μαυρομάτικα γιαχνί, αφού έτσι αποκαλούνται τα φαγητά που μαγειρεύονται με κόκκινη σάλτσα. Στο βόρειο τμήμα[...]

Πηγή: pandespani.com
χταπόδι μεθυσμένο με φασκόμηλο - Pandespani.com

Φορτιστής της μαγειρικής έμπνευσης και της καλλιτεχνικής, το χταπόδι είναι από τα πλάσματα που κυκλοφορούν με ανταγωνιστική συχνότητα σε πιάτα και έργα τέχνης[...]

Πηγή: pandespani.com
μύδια με πάπρικα και μυρωδικά

Αν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα[...]

Πηγή: pandespani.com
καραβίδες και καβούρια σε στρώμα από λεμονόφυλλα

Για ούζο παντός καιρού και ειδικά για χαλαρή λιακάδα στη βεράντα, κάνει όμως και για γκουρμέ πλαίσιο νηστείας και προσευχής (κι αν πέφτουν πολλές οι τρεις[...]

Πηγή: pandespani.com
πακετάκια καπνιστού σολομού γεμιστά

Το φιλέτο του καπνιστού σολομού έχει συχνά την τιμητική του στις ειδικές περιπτώσεις και τα γιορτινά τραπέζια. Η παλιότερη βέβαια συνήθεια, να κόβεται live[...]

Πηγή: pandespani.com
κριθαράκι με μύδια και λευκό κρασί -[...]

κριθαράκι με μύδια και λευκό κρασί Ανοίξαμε το σεντούκι της θάλασσας με τα οστρακοειδή, διαλέξαμε από το ντουλάπι ένα φίνο ζυμαρικό και μαγειρέψαμε κριθαράκι[...]

Πηγή: pandespani.com
φιλέτο γλώσσας με λευκή σάλτσα κρασιού -[...]

Για την «κακομαθημένη» μεσογειακή μας γεύση, η γλώσσα (το ψάρι), ένα από τα πολλά είδη της «επίπεδης» οικογένειας Soleidae, που ζουν σε αλμυρό ή γλυκό νερό και[...]

Πηγή: pandespani.com
μπακαλιάρος σκορδαλιά : η συνταγή της 25ης[...]

Ο μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι το δεύτερο παραθυράκι στο νόμο της Σαρακοστιανής νηστείας, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια και αυστηρότητα που[...]

Πηγή: pandespani.com
καλαμάρια γεμιστά με ούζο - Pandespani.com

Τα καλαμάρια γεμιστά απαντώνται σε πολλές κουζίνες του κόσμου. Το δημομιλές καλαμάρι, και με μάλλον χαριτωμένο το επιστημονικό του όνομα loligo, είναι άκρως[...]

Πηγή: pandespani.com
καλαμάρι, χταπόδι και θράψαλο στη σχάρα -[...]

φωτογραφίες: Γιάννα Πισσάνου Αν το ψήσιμο του κρέατος στο bbq τείνει να θεωρείται ανδρική υπόθεση, όταν σημάνει η ώρα των ψαρικών-θαλασσινών να ανέβουν στην[...]

Πηγή: pandespani.com
μπακαλιάρος στιφάδο, 'ο αλλιώς' -[...]

Ο μπακαλιάρος στιφάδο στην αιχμή του μαγειρικού κόνσεπτ ‘ψάρι στιφάδο’ ή/και ‘ασπόνδυλο στιφάδο’ (πχ. χταπόδι στιφάδο) χαρακτηρίζει ξεκάθαρα την ελληνική[...]

Πηγή: pandespani.com
φρέσκος τόνος ψητός με σπανάκι και γκρέιπφρουτ[...]

Όταν ο ψαράς έχει κέφια γιατί κοιμήθηκε ή ξύπνησε καλά ή γιατί η ψαριά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών ή γιατί το κραγιόν ή το χρωματιστό γυαλί[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy