Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Το ψήσιμο στο χαρτί μάς επιτρέπει να μη χρησιμοποιήσουμε, έως και καθόλου, λιπαρές ουσίες, αν το επιθυμούμε. Όσοι θα ήθελαν να ελαφρύνουν ακόμα περισσότερο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά συνταγής 1 κιλό λαυράκι πλυμένο, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ½ κιλό πατάτες 180 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΤι είναι ο κάβουρας τι είν’ το ζουμί του, θα έλεγε ο παππούς μου ο Βονόρτας αν έβλεπε αυτό το γαυράκι που πήραμε τις προάλλες από τον ψαρά στο Αίγιο.[...]
Πηγή: bostanistas.grΤη Δευτέρα είχα την τιμή να δοκιμάσω από τους πρώτους το νέο ειδικό μενού που τρέχει παράλληλα στο Rakkan και το Varoulko κάθε Πέμπτη του Μαΐου και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 1/4 κιλού ψάρι (1 μεγάλο ή 2-3 μικρότερα) 1 φλιτζάνι λάδι 1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό 3/4 κιλού ντομάτες ώριμες 1/2 φλιτζάνι φρυγανιά[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά λαβράκια: 4 περίπου 300 γρ. το καθένα, φιλεταρισμένα ζωμός ψαριού: 600ml φινόκιο (μάραθος βολβός): 200 γρ. κομμένο σε φέτες ντομάτες: 400 γρ. πράσινη[...]
Πηγή: icookgreek.comΛατρεύω τα ψάρια. Θα μπορούσα να τα τρώω κάθε μέρα χωρίς να τα βαρεθώ καθόλου. Και το μαγείρεμά τους είναι τόσο εύκολο, τόσο γρήγορο, είναι κρίμα που πολύς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grτου σεφ Παναγιώτη Σιδηρόπουλου Λαβράκι και μύδια αχνιστά, πουρές μελιτζάνας και σιρόπι ντομάτας: Η τέχνη του αχνιστού, εκτός από τα μύδια, εφαρμοσμένη με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈνα πολύ υγιεινό και εύκολο φαγητό. Άτιμα κορτσούδια με τα αμαρτωλά φαγητά σας, θα παχύνετε όλο τον κόσμο! Ορίστε μια συνταγούλα που κάνει και για όσους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr300 γραμμ. ρεβίθια μουλιασμένα και βρασμένα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου 1/2 κ.γλ. σιναπόσπορο (σπόρου μουστάρδας,[...]
Πηγή: argiro.grΕιναι μια πολύ νόστιμη και έξυπνη (και ευκολότατη) πρόταση για ένα τραπέζι με ψαράκι με μια...γκουρμέ διάθεση... Τι χρειαζόμαστε: Ενα ψαρακι (μπορειτε να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comYλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλεταρισμένο για καρπάτσιο λαβράκι ή ξιφία 20 γρ. κουκουνάρι 1/3 φλ.τσ. ελαιόλαδο (ή λίγο περισσότερο) 2 κ.γ. μουστάρδα Ντιζόν με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτή τη φορά δε θα υπάρξουν ωραίες εισαγωγές ..... Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περιγραφή ..... Ίσα που θα καταφέρω να γράψω δυό λέξεις. Και μετά θα πρέπει να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπλά Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!!! Δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ότι ένα ρυζότο θα μπορούσε να είναι τόσο νόστιμο!!! Ένιωθες ότι είχες βουτήξει μέσα στη[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά συνταγής λαβράκια: 4 περίπου 300 γρ. το καθένα, φιλεταρισμένα ζωμός ψαριού: 600ml φινόκιο (μάραθος βολβός): 200 γρ. κομμένο σε φέτες ντομάτες: 400 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.com