φαλαφελ αυθεντικη συνταγη | λικερ πορτοκαλι με κρασι | πως να φτιαξω παεγια | χοιρινο στιφαδο αργυρω | πιτα με μυζηθρα | γλυκο με γιαουρτι και ζελε ανανα | φαβα βρασιμο | πως να φτιαξω νηστισιμο κεικ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις φυστικελαιο μακαρονια

Βρέθηκαν 8 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Γαρίδες τηγανητές

Μπορεί η νηστεία να είναι γκουρμέ; Φυσικά και μπορεί. Όμως εδώ που τα λέμε, νηστεία δεν σημαίνει να την περνάς με γαριδούλες και αστακομακαρονάδες και καλά[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Κρέπες με θαλασσινά

Yλικά για 4 άτομα • ½ κιλού φιλέτα γλώσσας • ½ κιλού γαρίδες • 125 γρ. καβουροποδαράκια κατεψυγμένα ή καραβιδόψιχα ή ψίχα αστακού[...]

Πηγή: psarotopos.blogspot.gr

Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Tempura αστακού

Υλικά (για 1 άτομο) 1 μικρός αστακός 4-5 σπαράγγια (κομμένα στα δύο) 4-5 μανιτάρια (απλά ή shiitake) 1 μελιτζάνα (σε ροδέλες) 1 κρεμμύδι (σε ροδέλες)[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Τάρτα αστακού με τυρί και μπρόκολο

Υλικά Υλικά για τη ζύμη βούτυρο φρέσκο: 125 γρ. ζάχαρη: 15 γρ. αυγό: 1 αλάτι: 10 γρ. αλεύρι μαλακό: 250 γρ. Για τη γέμιση μπρόκολο: 240 γρ., κομμένο σε μικρές[...]

Πηγή: icookgreek.com
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Mac and cheese με αστακό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε νερό και βράζουμε τον αστακό για 6 λεπτά. Το νερό θα πρέπει να καλύπτει λίγο τον αστακό. Αφαιρούμε τον αστακό σε[...]

Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές
Η τεχνική της διάσημης σούπας μπισκ με[...]

Η μπισκ (bisque) είναι μια πανέξυπνη εφεύρεση της γαλλικής μαγειρικής που στηρίζεται στη σκέψη ότι τα διάφορα οστρακόδερμα πέρα απ’ τη νόστιμη σάρκα, έχουν[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy