Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Μπορεί η νηστεία να είναι γκουρμέ; Φυσικά και μπορεί. Όμως εδώ που τα λέμε, νηστεία δεν σημαίνει να την περνάς με γαριδούλες και αστακομακαρονάδες και καλά[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grYλικά για 4 άτομα • ½ κιλού φιλέτα γλώσσας • ½ κιλού γαρίδες • 125 γρ. καβουροποδαράκια κατεψυγμένα ή καραβιδόψιχα ή ψίχα αστακού[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 1 άτομο) 1 μικρός αστακός 4-5 σπαράγγια (κομμένα στα δύο) 4-5 μανιτάρια (απλά ή shiitake) 1 μελιτζάνα (σε ροδέλες) 1 κρεμμύδι (σε ροδέλες)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Υλικά για τη ζύμη βούτυρο φρέσκο: 125 γρ. ζάχαρη: 15 γρ. αυγό: 1 αλάτι: 10 γρ. αλεύρι μαλακό: 250 γρ. Για τη γέμιση μπρόκολο: 240 γρ., κομμένο σε μικρές[...]
Πηγή: icookgreek.comΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε νερό και βράζουμε τον αστακό για 6 λεπτά. Το νερό θα πρέπει να καλύπτει λίγο τον αστακό. Αφαιρούμε τον αστακό σε[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΗ μπισκ (bisque) είναι μια πανέξυπνη εφεύρεση της γαλλικής μαγειρικής που στηρίζεται στη σκέψη ότι τα διάφορα οστρακόδερμα πέρα απ’ τη νόστιμη σάρκα, έχουν[...]
Πηγή: caruso.gr