Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Χταπόδι με γλυκόξινη σάλτσα και άρωμα εσπεριδοειδών. Τι χρειαζόμαστε: 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό (η προετοιμασία του γίνεται όπως στη συνταγή ¨ Χταποδομεζές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα μαυροδάφνης 500 γρ. Μαυροδάφνη 400 γρ. Κρασί κόκκινο 100 γρ. Ξίδι κόκκινου κρασιού 5 γρ. Σκόρδο, σε σκελίδες 150 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο βασικό ερέθισμα για τη σημερινή μας συνταγή ήταν η “πρώτη ύλη”: Μια πέστροφα και τι πέστροφα... Η καταγωγή της από ένα ορεινό χωριό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 100 ) 1 ολόκληρη καμήλα μέτρια 1 ολόκληρο αρνί μέτριο 20 κοτόπουλα 60 αυγά 12 κιλά ρύζι 3 κιλά αλάτι, 2 1/2 κιλά πιπέρι 415 λίτρα νερό 2 κιλά[...]
Πηγή: sidages.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΒαρεθήκατε το χταπόδι μια από τα ίδια μαγειρεμένο? Εγώ πάντως δεν αντέχω την ίδια συνταγή πάνω από 2 φορές να εκτελέσω! Ευτυχώς υπάρχει απόθεμα στο αρχείο που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΡιζότο με γαρίδες και ξηρούς καρπούς για 4 ατομα: Υλικά Για το ριζότο: 350 γρ. ρύζι καρολίνα ή αρμπόριο 12 γαρίδες Νο 2 1 λίτρο ζωμό ψαριού 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά Για μύδια 4κ.σ. ελαιόλαδο 3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη 1 κιλό μύδια καθαρισμένα 6κ.σ ούζο 1 ντομάτα μεγάλη τριμμένη 300γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 250 γρ. (1/2 πακέτο) λιγκουίνι ή σπαγέτι, 4 φέτες ξιφία ή τόνου 150 γρ. περίπου η καθεμιά, 4 φιλετάκια αντσούγιας, ξεπλυμένα και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤης Καθαροδευτερας, μόνον για καλούς ψήστες!!!… Υλικά 8 μεγάλα καλαμάρια (800 γραμ). Για την μαρινάδα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φρεσκοστιμμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΓλώσσες με κουρκούτι Υλικά 1 κιλό φιλέτα γλώσσας 3 κουταλιές σούπας λάδι ½ φλιτζάνια κρασί λευκό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φύλλο δάφνης Λάδι για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: greekouzina.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτό το ψάρι θα κάνει το γεύμα σας ξεχωριστό. Δεν είναι μόνο η διαφορετική και υπέροχη γεύση που αποκτά από την κρούστα με τα μυρωδικά[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΧωρίς ρύζι αλλά με πλιγούρι, πολλά μυρωδικά, αμύγδαλα και λίγη καβουρόψυχα. Είναι απλούστερο να γεμίσετε ένα μεγάλο, αλλά, αν θέλετε, με την ίδια γέμιση[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 μεγάλο καλαμάρι Αλάτι Πιπέρι Λάδι 1 ντομάτα για το ντεκόρ Υλικά για το πέστο 100 γραμ .μυζήθρα 1 σκελίδα σκόρδο 4 φύλλα δυόσμου 50 γραμ .καβουρδισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr400 γρ. παστός μπακαλιάρος (από το λεπτό μέρος) 100 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα 1 λεμόνι 60 γρ. της κούπας ελαιόλαδο 10 γρ. πάπρικα 1 φύλλο δάφνης ξερή[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για 4 άτομα 500 γρ. κατεψυγμένα καλαμαράκια σε ροδέλες 250 γρ. ριζόνι BARILLA ή κριθαράκι ψιλό 1 σάλτσα Ναπολιτάνα BARILLA 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: megatv.com/cook