Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
4 φέτες σολωμού (από 180γρ.) 50 γρ. βούτυρο 250 γρ. ανάμεικτα μανιτάρια π.χ. πλευρώτοι και σιτάκε 1 εσαλότ 200 ml ζωμός λαχανικών 2 κ.γ. κορν φλάουρ 1/2-1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά καπνιστός σολομός: 250 γρ. κομμένος σε λεπτά φιλέτα τυρί κρέμα: 200 γρ. κρέμα γάλακτος 30%: 200ml λεμόνι: 1, το ξύσμα καβούρι ψίχα: 180 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΜεσόγειος, η θάλασσα με τα νοστιμότερα ψάρια! Τα ψάρια που (αν κι εγώ κάποιες φορές δεν τα προτιμώ), οφείλω να ομολογήσω, μοσχοβολούν θάλασσα όπως τους πρέπει![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜαύρες ταλιατέλες με καραβίδες: Eστιατόριο Big Deals, σεφ Γιάννης Σολάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μαύρες ταλιατέλες. 3 κ.σ. σπορέλαιο. 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ εκτέλεση της συνταγής δεν περιλαμβάνει απαραίτητα το παραπάνω food styling οπότε μην ανησυχείτε μπορείτε να την απολαύσετε εξίσου απλά βάζοντας σε ένα πιάτο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΌσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑλλη μία φανταστική συνταγούλα που την είχα διαβάσει στο BHMagazino από την κυρία Τσιχλάκη και την είχα στα προσεχώς μας. Είναι καταπληκτικός μεζές για ούζο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΉρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, αλλά σίγουρα δεν το φτιάχνω συχνά. Κι αυτό, επειδή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr800 γρ “καθαρά” κομμάτια μπακαλιάρου (μενταγιόν, κατεψυγμένο ή φρέσκο, σε φιλέτο) 800 γρ πατάτες καμιά δεκαριά κλαδάκια μαϊντανό, πολύ ψιλοκομμένο 3-4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4-6 άτομα Για το πέστο 50 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη 3 κουταλιές της σούπας εστραγκόν φρέσκο ψιλοκομμένο ή ½ κουταλιά της σούπας εστραγκόν αποξηραμένο 3[...]
Πηγή: sidagi.grΦτάνει πια με το κρέας... ας ξεφύγουμε και λίγο με κάτι διαφορετικό, ελαφρύ, γρήγορο και νόστιμο! Μέχρι κι εγώ που δεν λατρεύω το ψάρι, τη συγκεκριμένη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι της κ. Βέφας και τη μαγειρεύω χρόνια, συνήθως όταν νηστεύουμε. Όλα αυτά τα καρυκεύματα και το άρωμα του κονιάκ κάνουν αυτό το φαγητό[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά γαρίδες: 1 κιλό, πλυμένες και καθαρισμένες από κεφάλια και όστρακα Για το πανάρισμα αυγά: 3 αλεύρι: 150 γρ. γαλέτα: 150 γρ. ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΑλείφουμε το φύλλο κρούστας με βούτυρο και το ψήνουμε μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά για 4 μερίδες 800 γρ. καλαμάρι σε κομμάτια KALLIMANIS 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κουτ. σούπας τοματοπελτέ 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι σαρδέλες είναι κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο υγιεινά ψάρια και ταυτόχρονα ένα από τα πιο φθηνά. Τώρα μάλιστα που είναι και στην εποχή της, καλό θα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠριν από λίγες ημέρες προμηθευτήκαμε μία μεγάλη φρέσκια σφυρίδα η οποία ήταν πολύ μεγάλη για να καταναλωθεί σε μία δόση. Έτσι φτιάξαμε μία πεντανόστιμη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr