μπακαλιαρος στο φουρνο ακης | καλαμάρια γεμιστά μαμαλάκης | γεμιστα σοκολατακια σε φορμα | σνιτσελ μοσχαρισια στο φουρνο | ευκολη σοκολατοπιτα με κουβερτουρα | αλευροπιτα ακης | μακαρονοσαλατα vegan
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις κετσαπ κοιλια φαγκρι

Βρέθηκαν 61 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΦΕΤΕΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΜΕ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

4 φέτες σολωμού (από 180γρ.) 50 γρ. βούτυρο 250 γρ. ανάμεικτα μανιτάρια π.χ. πλευρώτοι και σιτάκε 1 εσαλότ 200 ml ζωμός λαχανικών 2 κ.γ. κορν φλάουρ 1/2-1[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Ρολά καπνιστού σολομού με τυρί, καβούρι και[...]

Υλικά καπνιστός σολομός: 250 γρ. κομμένος σε λεπτά φιλέτα τυρί κρέμα: 200 γρ. κρέμα γάλακτος 30%: 200ml λεμόνι: 1, το ξύσμα καβούρι ψίχα: 180 γρ.[...]

Πηγή: icookgreek.com
Ψάρια ψητά με πέστο φρέσκων μυρωδικών

Μεσόγειος, η θάλασσα με τα νοστιμότερα ψάρια! Τα ψάρια που (αν κι εγώ κάποιες φορές δεν τα προτιμώ), οφείλω να ομολογήσω, μοσχοβολούν θάλασσα όπως τους πρέπει![...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Μαύρες ταλιατέλες με καραβίδες

Μαύρες ταλιατέλες με καραβίδες: Eστιατόριο Big Deals, σεφ Γιάννης Σολάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μαύρες ταλιατέλες. 3 κ.σ. σπορέλαιο. 500 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Kολοκυθοανθοί γεμιστοί με καραβίδες και ραγκού[...]

Από τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Πύργος σολωμού με άγριο ρύζι αρωματισμένος με[...]

Η εκτέλεση της συνταγής δεν περιλαμβάνει απαραίτητα το παραπάνω food styling οπότε μην ανησυχείτε μπορείτε να την απολαύσετε εξίσου απλά βάζοντας σε ένα πιάτο[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Ψάρι φιλέτο στην γάστρα, με μυρωδικά

Όσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Λεμόνια γεμιστά με κρέμα σαρδέλας

Αλλη μία φανταστική συνταγούλα που την είχα διαβάσει στο BHMagazino από την κυρία Τσιχλάκη και την είχα στα προσεχώς μας. Είναι καταπληκτικός μεζές για ούζο[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, αλλά σίγουρα δεν το φτιάχνω συχνά. Κι αυτό, επειδή[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Μενταγιόν μπακαλιάρου στο φούρνο με πατάτες &[...]

800 γρ “καθαρά” κομμάτια μπακαλιάρου (μενταγιόν, κατεψυγμένο ή φρέσκο, σε φιλέτο) 800 γρ πατάτες καμιά δεκαριά κλαδάκια μαϊντανό, πολύ ψιλοκομμένο 3-4[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σαλάτα με γαρίδες και σως πέστο

Για 4-6 άτομα Για το πέστο 50 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη 3 κουταλιές της σούπας εστραγκόν φρέσκο ψιλοκομμένο ή ½ κουταλιά της σούπας εστραγκόν αποξηραμένο 3[...]

Πηγή: sidagi.gr
Φιλέτο γλώσσας με σπανάκι και σάλτσα[...]

Φτάνει πια με το κρέας... ας ξεφύγουμε και λίγο με κάτι διαφορετικό, ελαφρύ, γρήγορο και νόστιμο! Μέχρι κι εγώ που δεν λατρεύω το ψάρι, τη συγκεκριμένη[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Καλαμαράκια γεμιστά με ρύζι, κουκουνάρια και[...]

Η συνταγή αυτή είναι της κ. Βέφας και τη μαγειρεύω χρόνια, συνήθως όταν νηστεύουμε. Όλα αυτά τα καρυκεύματα και το άρωμα του κονιάκ κάνουν αυτό το φαγητό[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Γαρίδες πανέ με σάλτσα λεμονιού

Υλικά γαρίδες: 1 κιλό, πλυμένες και καθαρισμένες από κεφάλια και όστρακα Για το πανάρισμα αυγά: 3 αλεύρι: 150 γρ. γαλέτα: 150 γρ. ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]

Πηγή: icookgreek.com
ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

Αλείφουμε το φύλλο κρούστας με βούτυρο και το ψήνουμε μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Καλαμάρι  ραγκού με αρωματικά βότανα

Υλικά για 4 μερίδες 800 γρ. καλαμάρι σε κομμάτια KALLIMANIS 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κουτ. σούπας τοματοπελτέ 1/2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

Οι σαρδέλες είναι κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο υγιεινά ψάρια και ταυτόχρονα ένα από τα πιο φθηνά. Τώρα μάλιστα που είναι και στην εποχή της, καλό θα[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΣΦΥΡΙΔΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Πριν από λίγες ημέρες προμηθευτήκαμε μία μεγάλη φρέσκια σφυρίδα η οποία ήταν πολύ μεγάλη για να καταναλωθεί σε μία δόση. Έτσι φτιάξαμε μία πεντανόστιμη[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy