Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 69 συνταγές
Είναι ένα δυνατό πιάτο, ένας πολύ καλός μεζές, που παντρεύει τη φρεσκάδα της θάλασσας με το άρωμα ενός ξυδιού μοναδικού, δικού σας, φτιαγμένου στο σπίτι από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grHere we are again, with a salad and our main course for Valentine's day! Very colorful, very tasty, very easy, very light! And I have to say I'm very happy[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟ φρέσκος βακαλάος των Ελληνικών θαλασσών μας δίνει μια θρεπτικότατη σούπα, με υπέροχο λευκό ζωμό, πλούσιο σε γεύση, που τρώγεται ευχάριστα όλες τις εποχές. Το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr100 ml ελαιόλαδο 1½ κιλό μέτριες φρέσκες γαρίδες 3 μέτρια βιολογικά καρότα σε φέτες 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 5 ολόκληρες σκελίδες σκόρδου[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά 2 μπαγκέτες Μύδια 1/2 κιλό μύδια καθαρισμένα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλερι, φινόκιο και ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης Μαύρο πιπέρι σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 450 γρ. ρύζι μακρύκοκκο, μαγειρεμένο με λίγο αλάτι 500 γρ. γαρίδες , κατά προτίμηση φρέσκιες 500 γρ. μύδια φρέσκα (με το κέλυφος ή ψίχα φρέσκια σε βάζο)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣτην παρακάτω συνταγή όλη η δουλειά και νοστιμιά κρύβεται στην σάλτσα.. Εντάξει βοηθάει και το ψάρι.. :) Υλικά 4 ατομικές φέτες σολομο φιλέτο 1/2 ξερο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Με υγεία πάνω από όλα, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτή! Ολα τα άλλα ακολουθούν! Με χαμόγελα πολλά, χαρά και αγάπη στη[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολυτελεια στο καθημερινο τραπεζι, αλλά και ένα εξαιρετικό σάντουιτς για τα παιδιά στο σχολείο. Με τον τρόπο που θα σας υποδείξω μπορείτε να τον κρατήσετε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ πρόκληση αυτού του καλοκαιριού λεγόταν χταπόδι . Η γυναίκα μου με την κόρη μου λες και περίμεναν πότε θα με γυρίσουν πίσω από τις διακοπές στη δουλειά[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Εύη Σκούρα Να λοιπόν και η συνταγή που συμπληρώνει τις σπιτικές πίτες με κέιλ. Μια σαλάτα με γαρίδες, στραγγιστό γιαούρτι, μαγιονέζα, σέλερι και[...]
Πηγή: bostanistas.grΜέσα στο menu της εβδομάδας που συνήθως προγραμματίζω, προσπαθώ να έχω πάντα κάποια μέρα ψάρι ή κάποιο άλλο θαλασσινό προκειμένου να κάνουμε έναν καλούτσικο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣυνταγή σε ιδέα του Τσάρλι Τρότερ Υλικά (για 4 άτομα) 4 φέτες ξιφία (200 γρ. η καθεμία) 4 φλιτζ. ελαιόλαδο (το φιλτράρουμε και το κρατάμε για άλλες χρήσεις)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ Για τη μακαρονάδα 5 μπαρμπούνια 2 κρεμμύδια ξερά 2 κρεμμύδια φρέσκα 1 πιπεριά 2 ντομάτες 350 γρ. σπαγγέτι Βασιλικό Θυμάρι ½ ποτήρι κρασί 1[...]
Πηγή: megatv.com/cook700 γρ μύδια 350 γρ κυδώνια 350 γρ μικρά καλαμαράκια 175 γρ μεγάλες γαρίδες 100 ml λευκό ξηρό κρασί το χυμό 1/2 λεμονιού Ντρέσινγκ αλάτι 1 σκελίδα σκόρδο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Βαθμός δυσκολίας: ευκολος Χρόνος προετοιμασίας: 15 Χρόνος μαγειρέματος: 40 Μερίδες: 6 100 γρ. Βιτάμ 3 ρίζες φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο ½ κρεμμύδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 κιλά καλαμαράκια 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι 450 ml κρασί κόκκινο ξηρό 500 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι 1 «Σπιτικό» Ζωμό Λαχανικών Knorr 250 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση,[...]
Πηγή: caruso.gr1 κιλό Γαρίδες με κέλυφος 350 γραμμάρια σπαγγέτι 2 μέτρια κρεμμύδια 1 μεγάλο καρότο 1 πιπεριά πράσινη 10 σκελίδες σκόρδο 1 κλωνάρι σέλερι 2 μικρά κουτάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή από την Τραπεζούντα του 1640 που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.gr