Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Υλικά σολομός φρέσκος: 4 φέτες ελαιόλαδο: 150ml και λίγο επιπλέον για το γαρνίρισμα φινόκιο (βολβός): 1 κομμένος σε κυβάκια σελινόριζα: 200 γρ. κομμένη σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ελαιόλαδο: 100 ml κρεμμύδια ξερά: 3 ψιλοκομμένα αρακάς: 500 γρ. αλάτι: 3/4 κουταλιά της σούπας πιπέρι φρεσκοτριμμένο: 1/4 κουταλάκι του γλυκού άνηθος: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά σολομός φρέσκος: 4 φέτες ελαιόλαδο: 150ml φινόκιο (βολβός): 420 γρ. μάραθος (φύλλα): 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος γλυκάνισο: 1/2 κουταλιά της[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά αμπελόφυλλα μεγάλα: 30 γιαούρτι στραγγιστό: 200 γρ. Για το ραγού καραβίδας κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο δυόσμος: 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.com1 κιλό καραβίδες 3 κρεμμύδια μέτρια 6 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό 80 γραμμ. αποξηραμένα δαμάσκηνα 60 γραμμ. αποξηραμένα σύκα 100 γραμμ. αποξηραμένους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜαύρες ταλιατέλες με καραβίδες: Eστιατόριο Big Deals, σεφ Γιάννης Σολάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μαύρες ταλιατέλες. 3 κ.σ. σπορέλαιο. 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά σφυρίδα φιλέτο ή ροφός: 800 γρ. (4 κομμάτια από 200 γρ. η μερίδα) κρεμμύδι: 1 ξερό ψιλοκομμένο βασιλομανίταρα αποξηραμένα: 500 γρ. (ή 1 κιλό φρέσκα)[...]
Πηγή: icookgreek.comΣας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr