Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
13/09/13 Παρασκευή και 13 σήμερα. Δεν πιστεύω να είστε προληπτικοί. Εμένα πια σαν αστείο μου ακούγεται αυτό. Ίσως επειδή έβλεπα τις ομώνυμες ταινίες, πριν[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά (για 6 άτομα) 6 κοµµάτια φιλέτο πέρκας (140-160 γρ. περίπου το καθένα), 4 κουταλιές σόγια σος, 2 κουταλιές άσπρο ξηρό κρασί, 1 ½ κουταλιά χυµό λεµονιού,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 5-6 ΑΤΟΜΑ) 1 κιλό φιλέτο από άσπρο, σφικτό ψάρι (πέρκα ή σφυρίδα ή παγκάσιους αν είναι κατεψυγμένο), λάδι για τηγάνισμα (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο),[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο όνομα “φρίσσα” μου έκανε κλικ από τη στιγμή που το πρωτοάκουσα απ’ τον Άγγελο, ιδιοκτήτη της αγαπημένης μου ψαροταβέρνας, “ο βράχος του Κανάρη” (τηλ. 27510[...]
Πηγή: caruso.grΚαλή σας μέρα! Αφήνοντας πίσω μας την εθνική και θρησκευτική μας γιορτή με την ηλιόλουστη μέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη... υποδεχθήκαμε σήμερα μια μέρα μουντή,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠανεύκολη συνταγή για ταλιατέλες με σολομό για τους λάτρεις των ζυμαρικών (όπως εγώ!). Λίγα υλικά (και καλά), με ελάχιστη προετοιμασία γύρω στα 15’ λεπτά και[...]
Πηγή: ediva.grΠρόχειρο μοιάζει,αλλά χορταστικό, πλήρες γεύμα είναι. Το αγαπούν και τα παιδιά. Και το αγαπώ κι εγώ, μες το καλοκαίρι,τότε που η κουζίνα,όσο και να την θες,δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΩς blog έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στις κουζίνες της Ασίας. Σκοπεύουμε να παρουσιάζουμε τακτικά αυθεντικές ασιατικές συνταγές, καθώς αποτελούν ιδιαίτερες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜολονότι η λέξη κάρι μάς φέρνει αμέσως στο νου την Ινδία, πρόκειται για μια γενική ονομασία που έδωσαν οι Άγγλοι αποικιοκράτες στις καυτερές και πικάντικες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 σακούλα βακαλάο φιλέτο σε ρολό (κατεψυγμένο) 1/2 φλυτζ. τσαγιού γάλα εβαπορέ αδιάλυτο 1 φλυτζ. τσαγιού αραβοσιτέλαιο 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός (500 γρ.) 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι 20 ml ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 5 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 6 άτομα 500 γρ. μέτριες ή μεγάλες, ωμές γαρίδες, ξεφλουδισμένες (κρατάτε απάνω τις ουρίτσες τους), 2 κουταλιές λάδι (αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο), 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο Μαρινάτο Γαύρο τον θεωρούμε κατ΄εξοχήν καλοκαιρινό μεζεδάκι που συνοδεύει το ούζο μας με θέα καταγάλανες παραλίες και καλή παρέα. Σερβίρεται σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίναι η πρώτη συνταγή που γράφω για ψάρια κι αυτό γιατί αυτή η Λιβανέζικη συνταγή είναι πράγματι ιδιαίτερη και απολαυστική. Συνήθως τα ψάρια τα κάνουμε ψητά ή[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr