Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 106 συνταγές
Υλικά Γαύρος 1 κιλό Αυγό 1 Φρέσκα κρεμμυδάκια 3 ψιλοκομμένα Αλεύρι 1 φλυτζάνι του τσαγιού Μαϊντανός Φρέσκος δυόσμος Αλάτι - πιπέρι Ντομάτα 1 κομμένη σε[...]
Πηγή: chefoulis.grΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ & ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΥΛΙΚΑ 1 κιλο γαυρο 1 λιτρο ξυδι 5 σκελιδες σκόρδο κομμενες σε φετες 2 λεμονια το χυμο τους 1 φλυτζανι αλάτι[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΓΑΥΡΟΣ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΥΛΙΚΑ · 1 κιλό γαύρο καθαρισμένο · 2 λεμονια το χυμο τους · 2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμένες · Ρίγανη ·[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΣαλάτα με ρεβίθια και μαριναρισμένο ψάρι Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας:10’, Χρόνος βρασίματος: 45’, Κόστος: 5,00 € ΥΛΙΚΑ : 300 γρ. ρεβύθια 1 ξερό κρεμμύδι [...]
Πηγή: foodtrails.grΔεν είναι τίποτα να καθαρίσουμε τους γαύρους ή τις σαρδέλες. Εδώ είναι ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος. Τι χρειαζόμαστε: Γαύρους ή Σαρδέλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜ' αρέσει στα ταξίδια μου να προσπαθώ να μαντέψω τα υλικά και τις τεχνικές που κρύβονται στις καινούριες γεύσεις. Και ενθουσιάζομαι όταν στην άλλη άκρη[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (6 μερίδες) : 1 1/2 κιλό γαύρος ή σαρδέλες 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 5 - 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 - 2 λεμόνια ρίγανη αλάτι πιπέρι Εκτέλεση:[...]
Πηγή: yumyum.grΝαι....ναι....στο δικό μου το μπλογκ ψάρι.....συμβαίνουν και αυτά καμιά φορά.....τώρα δηλαδή που λείπουν ακόμα οι "κατεργαραίοι" και μπορώ να το ευχαριστηθώ[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά: (για 6 άτομα) 1 1/2 κιλό γαύρος ή σαρδέλες 1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο 5 - 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 - 2 λεμόνια ρίγανη αλάτι πιπέρι Τρόπος[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά : 1/2 kg αλευρι για ολες τις χρησης 1 κυβο ή 1 φακελακι ξηρη μαγια 1/2 κουταλακι του γλυκου αλατι 150 γρ γαυρος φρεσκος
Πηγή: greekmasa.grΌταν προμηθεύεσαι ψάρι εξαιρετικής ποιότητας, πραγματικά υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις για να το μαγειρέψεις! Η γεύση του ψαριού[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr