Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 93 συνταγές
Βράζουμε το χταποδάκι όπως περιγράφεται εδώ αλλά το πασπαλίζουμε με δεντρολίβανο http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.com/2012/03/blog-post_4521.html[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. μικρές/μεσαίες γαρίδες χωρίς κέλυφος 1 πακέτο μαυρομάτικα φασολάκια 4 πατάτες βρασμένες και καλά στραγγισμένες ελιές καλαμών απύρηνες 1 ξερό[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 18/03/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Ψαροκεφτέδες με μπακαλιάρο στο φούρνο Μια υπέροχη συνταγή για[...]
Πηγή: sintayes.grΓια 2-4 άτομα 1 λίτρο ανθρακούχο νερό 700ml ζεστό νερό περίπου στους 70 βαθμούς 2-4 κουταλιές σούπας ζάχαρη 3-4 φακελάκια από πράσινο τσάι 150 ml τσίπουρο 1[...]
Πηγή: sidagi.gr1 χταπόδι (1 κιλό περίπου) 1 κρεμμύδι ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι 6 κόκκους μαύρο πιπέρι (μπαχάρι) Πλένουμε το χταπόδι. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε νερό,[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 κιλό καραβίδες 6 φλιτζάνια νερό 1 κλωνάρι σέλινο 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες πιπέρι 1 κ. γλυκού αλάτι φέτες λεμονιού Εκτέλεση συνταγής[...]
Πηγή: sidages.grΔεν περίμενα ότι το να βράσω και να ετοιμάσω χταπόδι θα ήταν τόοοσο εύκολο! Πλένετε το χταπόδι και το βάζετε ολόκληρο μέσα στην κατσαρόλα. Μυστικό Πρώτο:[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr1 μέτριο χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 1-2 φύλλα δάφνης πιπέρι σε κόκκους Καθαρίζουμε το χταπόδι και αφαιρούμε το μελάνι και τα εντόσθια από την σακκούλα.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΔροσιστική σαλάτα με γαρίδες Συνταγή : enmesodiatrofis.gr Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 2 φλ. γαρίδες 4 κ.σ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ Αρχέστρατος, ο συγγραφέας του 4ου αιώνα π.Χ., που πρώτος ασχολήθηκε με τα γαστρονομικά, συμβούλευε να μαγειρεύουμε τα ψάρια με απλό τρόπο, νοστιμίζοντάς τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Γλώσσες 10 τεμ. Γαρίδες μικρές 300 γρ Χυμό λεμονιού από ένα λεμόνι Θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι 1 κουτάλάκι του γλυκού Πιπέρι 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: chefoulis.grΜεζές για την παρέα έξι ατόμων ή κανονικό φαγητό για να χορτάσουν τρεις; Εσείς αποφασίζετε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, μην παραλείψετε επ' ουδενί το καλό[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλά γαύρος 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο χυμός από 2 - 3 λεμόνια 2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες ρίγανη, δενδρολίβανο (όσο θέλουμε) αλάτι και πιπέρι Καθαρίζουμε τον[...]
Πηγή: cooktherapy.grΕπίσης αυτή η καβουροσαλάτα είναι πολύ ωραίο ορεκτικό και συνδυάζεται σωστά με το ντιπ του τόνου.... Εδώ στραγγίζουμε μια κονσέρβα καβούρι, το τεμαχίζουμε και[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 04/08/2017 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Νηστίσιμα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι Μια νηστίσιμη πανδαισία στο πιάτο[...]
Πηγή: sintayes.gr4 κομμάτια ξαλμυρισμένου μπακαλιάρου 2 ξερά κρεμμύδια 4-5 σκελίδες σκόρδο λίγο λάδι αλατοπίπερο 1 φύλλο δάφνης λίγο θυμάρι 1 κουτί ντοματάκια 1.Στρώνετε το[...]
Πηγή: cooktherapy.grΨάρι φιλέτο συνδυασμένο με πράσα, λουσμένα με μια γευστική κρέμα μουστάρδας/ τυριού και γκρατιναρισμένα με τριμμένο τυρί και ψίχουλα σουσαμένιου κουλουριού, τα[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣυστατικά 1κιλό καλαμαράκια καθαρισμένα μετρίου μεγέθους Λάδι Αλατοπίπερο 2κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα του Χυμό και ξύσμα 1 λεμονιού 1/2φλ.χλιαρό νερό[...]
Πηγή: zannetcooks.comγλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας by pandespani Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grthe recipe in english υλικά 3 κουταλιές μουστάρδα με κόκκους 1 κουταλιά πετιμέζι 1/2 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα πιπέρι αλάτι 500γρ σολωμό εκτέλεση[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΓια αυτή τη συνταγή θα σας πρότεινα να χρησιμοποιήσετε μεγάλες γαρίδες και όχι τις πολύ μικρές. Εγώ πήρα νωπές και τις καθάρισα, αλλά αν δεν ξέρετε πως,[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΕμένα δώσε μου γαρίδες ,και πάρε μου την ψυχή!!!! βραστές,τηγανητές,σαγανάκι ,φρέσκες, κατεψυγμένες…ότι νάνε!! Σήμερα κάναμε σαγανάκι, και όπως λέει και[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΤο δημοφιλές θαλασσινό σε μια εκδοχή νηστήσιμη και νόστιμη. Συνταγή : Ντίνα Νικολάου. Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΘα τα φτιάξετε τουλάχιστον μια εβδομάδα προτού τα φάτε. Όταν πρόκειται να σερβίρετε, στραγγίστε τα κομμάτια, περιχύστε με καλό φρουτώδες ελαιόλαδο και[...]
Πηγή: bostanistas.grΠρώτη Ιουλίου σήμερα (Καλό μήνα!) και φίλοι, γνωστοί και συνάδερφοι όλοι ζούμε στον πυρετό της δίαιτας για να βγούμε στην παραλία, μπας και προλάβουμε να[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά: σαρδέλες λάδι αλάτι πιπέρι ρίγανη σκόρδο μαϊντανό λεμόνι Εκτέλεση: Βράζουμε τις σαρδέλες, αφού τις πλύνουμε και βγάλουμε τα κεφάλια και[...]
Πηγή: greekcook.gr25η Μαρτίου έρχεται... η παράδοση κυριαρχεί και ο μπακαλιάρος με ένα πλήθος παραλλαγές κάνει την εμφάνισή του. Παστός ή υγράλατος, νωπός ή κατεψυγμένος, έτσι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 1 κ. γαύρος λάδι λεμόνι αλάτι ρίγανη Εκτέλεση Καθαρίζουμε το γαύρο (κόψιμο κεφαλιών και άντερα). Τον πλένουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια το[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΕτοιμάστε το μερικές μέρες πριν, για να πάρει τη σωστή γεύση. Όταν είναι να το σερβίρετε, θα το στραγγίσετε, θα κόψετε τα πλοκάμια του και θα το περιχύσετε με[...]
Πηγή: bostanistas.gr