Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Μεζεδάκι σας έχω για σήμερα, απο άλλη γη και απο άλλα μέρη... Ξέρω οτι αρκετοί απολαμβάνετε τις τελευταίες μέρες των φετινών σας διακοπών, κάνετε βουτίτσες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜετά την ανάρρωση του υπολογιστή μου πάλι εδώ, όχι πως έλειπα και πολύ μακριά μιας και ο "γιατρός" των υπολογιστών φρόντισε να μου δανείσει τον δικό του!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά καραβίδες: 12 μεγάλες ανανάς: 1 φρέσκος σύγκλινο Μάνης: 300 γρ. μαντζουράνα: 7 γρ. ψιλοκομμένη βασιλικός: 7 γρ. ψιλοκομμένος κονιάκ: 75ml ντομάτες: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ 23η Ιανουαρίου του 2012 ήταν η αυγή του έτους 4710 – κατά το Κινέζικο σεληνιακό ημερολόγιο – του έτους του αρσενικού (Yang) Μαύρου Δράκου του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr8 τοματίνια 4 ροδέλες από φρέσκο ανανά (κομμένες στα 4 η καθεμία) 2 φιλέτα σολωμό 1 κ. σ. ξύδι μπαλσάμικο 1 κ. σ. λάδι 50 γρ. ρόκα 2 κ. γλ. βασιλκό αλάτι,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜιας και η ανάρτηση με την ψητή πέρκα και τις μαριναρισμένες αγκινάρες έκανε "φτερά" θα σας δώσω μια άλλη εκδοχή πέρκας με λαχανικά. Όσο για τις[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι πειραματισμοί στο BBQ συνεχίζονται μετά την πίτσα θελήσαμε να ψήσουμε γαρίδες. Έτυχε ο ψαράς μας να έχει καλές γαρίδες και σε καλή τιμή είπαμε να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑποχή από τα κρεατικά μιας και τις μέρες των Χριστουγέννων πάλι πολλά θα γευτούμε από αυτά. Προτιμώ σαφώς τα μεζεδάκια που έχουν σαν πρώτη ύλη κάποιο μέλος της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr‘Γαρίδες με οικόσημο’, είπε με το γνωστό ψύχραιμο ύφος του ο Greekadman βλέποντας τη φωτογραφία του πιάτου με τις γαρίδες και τον ανανά και διόλου[...]
Πηγή: pandespani.comΜπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα λαχανικά της εποχής και να δημιουργήσουμε πίτες που θα ενθουσιάσουν την παρέα. Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : για ένα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα): 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (κομμένο σε μεγάλα κομμάτια) 1 κιλό σπανάκι 4 αγκινάρες (κομμένες στα 4) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1½[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτή είναι μια σαλάτα που … καθημερινή δεν θα την χαρακτήριζα με τίποτα! Όμως γιορτές έρχονται και στο γιορτινό μας τραπέζι θα υπάρχει σίγουρα μια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 4 φιλέτα ξιφία (160 γρ. περίπου το ένα) 600 γρ. σπανάκι, βρασμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 100 γρ. ελιές της αρεσκείας σας 100 γρ. καρδιές αγκινάρας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 2 άτομα) ½ μεγάλο μαρούλι πλυμμένο, στραγγισμένο και κομμένο σε χοντρά κομμάτια 1 καρότο περασμένο από τον τρίφτη του τυριού 1 αγγουράκι σε φέτες ½[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 κιλό χταπόδι βρασμένο 500 γρ. κρεμμύδια 3 μήλα 100 γρ. τζίντζερ ρίζα 100 γρ. ξερά βερίκοκα 100 γρ. σταφίδες ξανθές 100 γρ. σταφίδες μαύρες 3 κουτ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπό συνταγές τηγανητού μπακαλιάρου γεμάτη η γειτονιά. Το να γράψω κι εγώ το θεωρούσα μεγάλη υπερβολή, ώσπου η συζήτηση για ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΔιανύουμε το μήνα Απρίλιο και η διάθεσή μου ανεβαίνει με τους ρυθμούς του υδράργυρου. Η ζέστη μου πάει και την καταβρίσκω να νιώθω ότι ο χειμώνας είναι στο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτη βόλτα μας μάζεψα άγρια χόρτα, τα είχα λαχταρίσει πολύ, φέτος στη λαϊκή δύσκολα έβλεπες κάποια που να θέλεις να τα αγοράσεις. Ένα μέρος τους τα έβρασα για[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1/2 κιλό μακαρόνια σπαγγέτι (εγώ έβαλα πολύχρωμα σήμερα) 1/2 κιλό γαρίδες καθαρισμένες και αποφλοιωμένες 1/2 κούπα ψιλοκομμένο ανανά 1 κρεμμύδι τριμμένο 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜία super συνταγή για τους λάτρεις της σαρδέλας. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 30΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜ' αρέσει στα ταξίδια μου να προσπαθώ να μαντέψω τα υλικά και τις τεχνικές που κρύβονται στις καινούριες γεύσεις. Και ενθουσιάζομαι όταν στην άλλη άκρη[...]
Πηγή: bostanistas.gr