Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Η κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΦόρμα με μπακαλιάρο και αγκινάρες Υλικά 250 γραμμάρια φιλέτα μπακαλιάρου 800 γραμμάρια αγκινάρες 4 αυγά Μοσχοκάρυδο Μαϊντανός 30 γραμμάρια αλεύρι 200[...]
Πηγή: greekouzina.grΦρέσκα μπακαλιαράκια τηγανιτά με σκορδαλιά πατάτας!!Εύκολο,γρήγορο και νόστιμο φαγητό! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΧαρμπουγκεράκια μικρά ανοικτά , και , σουδάκια με καπνιστό σολωμό αγγούρι και τυρί Φιλαδέλφεια. Ανοικτά ή κλειστά δική σας επιλογή !!!! Το τι θα βάλετε μέσα ή[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) 500 γρ. σπαγγετίνι 500 γρ φρέσκα καλαμαράκια, καθαρισμένα και κομμένα 1 μικρό βάζο καρδιές αγκινάρας μαρινάτες, στραγγισμένες και[...]
Πηγή: yumyum.grΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 250γρ. σολωμό καπνιστό 250γρ. κριμ τσιζ 1-2 αγγουράκια τουρσί Λίγο άνηθο Λίγη σαλάτα Χυμό λεμονιού Κόκκινο χαβιάρι Εκτέλεση: Πλένουμε, στεγνώνουμε και[...]
Πηγή: syntages.matia.grΥλικά για μια μεγάλη σαλατιέρα 600 γραμ πατάτες 18 ελιές Καλαμών 1 φλιτζ του καφέ ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί 2 κουτ σούπας κάπαρη 6 φρέσκα κρεμμυδάκια 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 10 γρ. γαύρο φρέσκο, 250 ml ξύδι μήλου 3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες λίγο άνηθο ψιλοκομμένο ½ φλιτζάνι λάδι κάπαρη λίγο τουρσί αγγουράκι, σε μικρούς[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr1 κιλά γαύρος 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο χυμός από 2 - 3 λεμόνια 2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες ρίγανη, δενδρολίβανο (όσο θέλουμε) αλάτι και πιπέρι Καθαρίζουμε τον[...]
Πηγή: cooktherapy.grΩραιότατο ψάρι το μπαρμπούνι για τηγανητό. Όταν είναι λίγο μεγαλούτσικο όμως γίνεται πολύ ωραίο στο φούρνο τυλιγμένο σε αμπελόφυλλο, που του δίνει μια[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΟι φρεσκοπαστωμένες παπαλίνες ήταν ο πιο εντυπωσιακός ουζομεζές που ανακάλυψα φέτος το καλοκαίρι στη Λέσβο, καλεσμένος στο υπέροχο Lesvos Food Fest.[...]
Πηγή: caruso.gr