Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Για τις σαρδέλες 100 ml ελαιόλαδο 24 σαρδέλες, καθαρισμένες από λέπια και εντόσθια αλεύρι για το πανάρισμα αλάτι Για το μείγμα escabeche 100 ml ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: gastronomos.gr750 γρ. σπαγγέτι 30 μέτριες γαρίδες (450 γρ.) με το κέλυφος, χωρίς το κεφάλι 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 225 γρ. μικρά φρέσκα κολοκυθάκια κομμένα σε λωρίδες 1/2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ Καραβίδες Γαρίδες Μύδια Κυδώνια Μακαρόνια σπαγγέτι Λάδι Ζωμός καραβίδας Σκόρδο Πεπεροντσίνο Βασιλικός ψιλοκομμένος Ρίγανη Ντοματίνια [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥπέροχη μακαρονάδα με πιπεριές και γαρίδες Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο μακαρόνια Νο 10 Μισό κιλό γαρίδες μεσαίες καθαρισμένες 2 φλυτζάνια τσαγιού ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝτήαρ ανάγνωστερ δακάτω εν ο τζιαιρός που εχουμε μυδια. Ο τζιαιρός τους εν οι μήνες που τελιωνουν σε „ R “, Sepetember , October , November[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΓια τα καλαμαράκια 40 ml ελαιόλαδο 10 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 2 πιπερίτσες πεπεροντσίνο* τριμμένες ή 1 κουτ. σούπας μπούκοβο[...]
Πηγή: gastronomos.grΜια σπέσιαλ θαλασσινή συνταγή από την Ιταλία φτιάχνει σήμερα ο Χριστόφορος Πέσκιας και τη συνοδεύει με τέλειες αρωματικές μπρουσκέτες. Συνταγή : Χριστόφορος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές με “ποσάρισμα”. Ποσάρισμα είναι η[...]
Πηγή: caruso.gr