Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
2 φρέσκα καλαμπόκια 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο λίγες σταγόνες χυμός λεμονιού φρεσκοτριμμένο πολύχρωμο πιπέρι 1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 4 φιλέτα υγράλατος μπακαλιάρος[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο λινγκουίνι 500 γρ. 16 γαρίδες καθαρισμένες 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη 6 ντομάτες ψιλοκομμένες 1[...]
Πηγή: argiro.gr1 συσκευασία λιγκουίνι 2 συσκευασίες σάλτσα πέστο 1 κιλό γαρίδες 1 φλ. ζωμός 2 σκ. σκόρδο 2 -3 πρέζες πάπρικα 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 καυτερή πιπερίτσα[...]
Πηγή: argiro.gr10-12 γαρίδες καθαρισμένες 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο (σπασμένες) 2 καυτερές πιπερίτσες ψιλοκομμένες 2 χρωματιστές πιπεριές κομμένες στα 8 5-6[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ. σπαγγέτι 1 συσκευασία pesto Genovese 2 φλ. ζωμός λαχανικών 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες κρατάμε χωριστά τα κεφάλια και τα[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ. σπαγγέτι 4 σκ. σκόρδο χοντροκομμένο 1 πιπερίτσα (τσίλι) ψιλοκομμένη 12 ντοματίνια πλυμένα και κομμένα στη μέση 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. λευκό ξηρό[...]
Πηγή: argiro.gr1 πράσο κομμένο σε μπαστουνάκια (ζουλιέν) 2 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια (ζουλιέν) 2 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε μπαστουνάκια (ζουλιέν) 2 κ.σ ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: argiro.grΓια το σολομό 1 κομμάτι ενιαίο φρέσκο σολομό γύρω στο 1 κιλό με την πέτσα χωρίς κόκκαλα ξύσμα από λεμόνι και λάιμ 2 πρέζες ζάχαρη 2 κ.γ. ανθός αλατιού 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 πράσο κομμένο σε μπαστουνάκια (ζουλιέν) 2 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια (ζουλιέν) 2 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε μπαστουνάκια (ζουλιέν) 2 κ.σ ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: argiro.gr10-12 γαρίδες καθαρισμένες 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο (σπασμένες) 2 καυτερές πιπερίτσες ψιλοκομμένες 2 χρωματιστές πιπεριές κομμένες στα 8 5-6[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραµµ. σπαγγέτι 4 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένο 1 πιπερίτσα (τσίλι) ψιλοκομμένη 12 ντοματίνια πλυμένα και κομμένα στη μέση 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4[...]
Πηγή: argiro.gr