ελαφρυ κεικ νηστισιμο | μυδοπιλαφο με μυδια απο σακουλακι | τα μουστοκουλουρα της αλεκας | κοντοσουβλι ρουμελιωτικο | η κασεροπιτα που κανει παταγο | μηλα ψητα καλλιδης | μπαρες δημητριακων με κορν φλεικς
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις φυστικοβουτυρο ηλιανθελαιο πραλινα

Βρέθηκαν 6 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μπακαλιάρος με σος μουστάρδας-κάπαρης

Ψάχνεις κάτι διαφορετικό για να ετοιμάσεις τον μπακαλιάρο σου; Για τσέκαρε και αυτή τη συνταγή; Το φιλέτο σερβίρεται με μια σος μουστάρδας και απολαυστικής[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Γλώσσα τηγανιτή με σάλτσα ρεμουλάντ

για τη γλώσσα 4 φιλέτα γλώσσας των 200γρ. – 250γρ. 1 φλιτζ. ελαιόλαδο χυμός από 1 λεμόνι για τη σάλτσα 350γρ. μαγιονέζα 2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη 2 αγγουράκια[...]

Πηγή: cooklos.gr

Kολοκυθοανθοί γεμιστοί με καραβίδες και ραγκού[...]

Από τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Φιλέτα πέρκας ή γλώσσας με κρούστα μυρωδικών[...]

Υλικά για 4 άτομα: 4 φιλέτα πέρκας ή γλώσσας (ή βακαλάου) 4 φέτες του τοστ φρυγανισμένες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι 1/2 ματσάκι[...]

Πηγή: easykuzina.gr
Kολοκυθοανθοί γεμιστοί με καραβίδες και ραγκού[...]

Από τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Σπιτική σος ταρτάρ: η ιδανική σάλτσα για ψάρι |[...]

Η σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy