Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Οι βορειοελλαδίτικοι σαρμάδες γίνονται πολλές φορές με λάχανο τουρσί και έχουν πολύ ξεχωριστή γεύση. Ειδικά αν τους γεμίσετε με παστό μπακαλιάρο. Υλικά 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Αρχέστρατος, ο συγγραφέας του 4ου αιώνα π.Χ., που πρώτος ασχολήθηκε με τα γαστρονομικά, συμβούλευε να μαγειρεύουμε τα ψάρια με απλό τρόπο, νοστιμίζοντάς τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr1/3 φλ ελαιόλαδο 4 μέτρια πράσα σε φέτες 4 φρέσκα κρεμμύδια σε φέτες 4 καλαμάρια κομμένα σε φέτες 2 φρέσκες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 1 κιλό σέσκουλα[...]
Πηγή: argiro.gr1/2 φτερό μπακαλιάρου 1 κρεμμύδι μέτριο 1 καρότο λίγο σέλινο 1 ντομάτα λίγο ελαιόλαδο πιπέρι 2 ποτήρια του νερού ρύζι γλασσέ 1 λάχανο μαλακό μέτριο Οδηγίες 30[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤσιγαρίδι με καλαμαράκια Υλικά ¾ ποτηριού του νερού ελαιόλαδο 1 κιλό σέσκουλα 300 γρ. καλαμαράκια 400 γρ. πράσα (αν μπορούμε να βρούμε τα μικρά, τα άγρια,[...]
Πηγή: greekouzina.gr