Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Στη Boqueria, την κεντρική αγορά τροφίμων της Βαρκελώνης, την πιο γοητευτική ίσως από τις αγορές της Ευρώπης, πουλιούνται κάθε λογής πολύχρωμα θαλασσινά-[...]
Πηγή: bostanistas.grΕκλεκτό φιλέτο σολομού τυλιγμένο σε αρωματισμένα αμπελόφυλλα ψημένα μέχρι να ροδίσουν και να ενώσουν τις μυρωδιές τους μαζί με ανάμεικτα αρωματικά βότανα,[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ Αμπελόφυλλα Ξιφία Ντομάτα Λάδι Αλάτι Πιπέρι Σιμιγδάλι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πρώτα απλώνουμε στο πάγκο μας τα αμπελόφυλλα έτσι ώστε να μην είναι τσαλακωμένα[...]
Πηγή: megatv.com/cook600 γρ. Φακές 10x250 γρ. Φιλέτο σολωμού (χωρίς δέρμα και κόκκαλα) αλάτι και φρέσκοτριμμένο πιπέρι 20 αμπελόφυλλα ελαιόλαδο χυμός απο 3 λεμόνια 2 γεμάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά αμπελόφυλλα μεγάλα: 30 γιαούρτι στραγγιστό: 200 γρ. Για το ραγού καραβίδας κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο δυόσμος: 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά για 4 άτομα: 4 φιλέτα λεπτοκομμένου καπνιστού σολομού (εναλλακτικά γίνεται και με καρπάτσιο...διαλέγετε και παίρνετε) μία συσκευασία τυρί κρέμα [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά για 4 άτομα 24 αμπελόφυλλα 40 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι ξερό 1 πράσο 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη Πολύ λίγο σκόρδο 80 ml λευκό κρασί[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΡύζι Αρμπόριο Κρεμμύδι ξερό Κρεμμύδι φρέσκο Κρασί λευκό Αλάτι Πιπέρι Λεμόνι Κουκουνάρι Σαφράν Μαϊντανός Εστραγκόν Μασκαρπόνε Υλικά για μπαρμπούνι Βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 4 άτομα) 8 μεγάλα αμπελόφυλλα από κονσέρβα Στατήρ ή Μανδραγόρας 300 γρ. τόνο ή ρίκι φιλέτο η μπακαλιάρο 1/2 κούπα αλεύρι 1/2 κούπα κορνφλάουρ 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Υλικά για τον αφρό 200 γρ. ζωμός λαχανικών 1/2 ματσάκι άνηθο 1 κ.γλ. ουασάμπι (πάστα) 50 ml κρέμα γάλακτος 1 πρέζα αλάτι 2 γρ. λεκιθίνη Υλικά για τα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες το φέρνουν στην κουζίνα μας έτοιμο να το μαγειρέψουμε. Το θαλασσινό, που μαζί με τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕύκολο και νόστιμο καθημερινό πιάτο που θα απολαύσουν και τα παιδιά αφού για την παρασκευή του προτιμώνται φιλέτα ψαριών, φρέσκα ή κατεψυγμένα. Όχι δηλαδή ότι[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν δεν σας αρέσουν όλα τα θαλασσινά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα είδος (π.χ μύδια). Επίσης, αν δεν βρείτε άγριο, βάζετε άσπρο ρύζι που να κάνει για[...]
Πηγή: xrysessyntages.com