Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Κομμάτια ψάρι, κάτω από βελούδινο πουρέ σε ένα χρωματιστό πιάτο που θα του τραβήξει την προσοχή! Εύκολη 1 Ώρα μερίδα 1 1 1 0 0 Συστατικά 375 γρ πατάτες[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕύκολο και νόστιμο καθημερινό πιάτο που θα απολαύσουν και τα παιδιά αφού για την παρασκευή του προτιμώνται φιλέτα ψαριών, φρέσκα ή κατεψυγμένα. Όχι δηλαδή ότι[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα μύδια ανακαλύφθηκαν ως τροφή εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η ποικιλία που συνήθως τρώμε είναι τα θαλασσινά μπλε μύδια Mytilus edulis –αυτά μαγειρέψαμε και στη[...]
Πηγή: pandespani.comθαλασσινά τσίλι Συστατικά 200gr.καλαμαράκια κατ/να 200γρ.μύδια κατ/να 2κόκκινες κομμένες σε λωρίδες Αλατοπίπερο 1/3κ.γλ.τσίλι σκόνη ή 1τσίλι πιπεριά ξερή[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 400 γρ. αλεύρι γ.ό.χ. 150 γρ. βούτυρο 80 ml ελαιόλαδο 80 ml νερό 10 γρ. αλάτι Για τη γέμιση 250 γρ. καπνιστό σολομό 250 γρ. κρέμα γάλακτος 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Υλικά για 1 τάρτα 1 φύλλο σφολιάτα έτοιμη 200 γρ. φιλέτο ή φέτα σολομού φρέσκου 50 γρ. καπνιστό σολομό 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ Γλώσσα Μενιέρ (Sole Meunière) είναι μια συνταγή που μιλάει στην καλλιεργημένη γαστρονομικά γλώσσα των καλοφαγάδων σε όλο τον κόσμο, με τον ίδιο τρόπο! Γιατί[...]
Πηγή: caruso.gr8 γαρίδες Νο1 με κεφάλι και ουρά, 200γρ καλαμάρι ζουλιέν, 250γρ μαυρομάτικα φασόλια βρασμένα, 100γρ σπανάκι σοτέ, 50γρ κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο, 400γρ ζωμό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΩς λάτρης των σιροπιαστών αναζητώ πάντα και παντού συνταγές σαν αυτή. Αυτή την υπέροχη συνταγή τη βρήκα σε ένα Τούρκικο blog και την μετέφρασα. Όταν τα είδα[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami250-300γρ. ρύζι αρμπόριο 10 γαρίδες 100γρ. μπιζέλια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ελαιόλαδο 1 κ.σ. βούτυρο 100γρ. τριμμένη παρμεζάνα 1lt ζωμός λαχανικών αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κουπα ρυζι 2 1/2 κουπες νερο 1 κ. σ. ελαιολαδο 1 κ. σ. βουτυρο 1 σκελίδα σκορδο στο γουδι Αλατι 1/4 κ.γ. κουρκουμα 2 μανιταρια σε φετες 1 ποτηρι του κρασιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για το χταπόδι 15 μικρά ξερά κρεμμύδια Ελαιόλαδο 1 κιλό χταπόδι 5 σκ. σκόρδο 2 φύλλα δάφνης 2-3 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο Μπούκοβο 350 γρ. ελιές μαύρες Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια νόστιμη σάλτσα για να συνοδεύσουμε το ρύζι μας. Μια πρόταση για μπουφέ ή τραπέζι για φίλους. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Θαλασσινά Ψάρια Κυρίως Πιάτα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΚαλαμάρι Σκόρδο (εννοείται) Αρακάς Καλαμπόκι Τσίλι (πάντα, παντού) Καλαμάρι.. από την λαϊκή η κατεψυγμένο στα Σ.Μάρκετ, σχετικά ακριβό θα το πάρεις οπουδήποτε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΘέλουμε 1 περίπου κιλό μπακαλιάρο σε στρογγυλά φιλέττα χωρίς κόκκαλο ( τα δικά μου τα παίρνω κατεψυγμένα απο τον Μαρινόπουλο ). Σέλινο μαζί με τα φυλλαράκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟι φαρφάλες (φιογκάκια) με σολομό και κρέμα γάλακτος είναι εξαιρετικά διαδεδομένη συνταγή, και θα έλεγε κανείς ότι ανήκει στη διεθνή κουζίνα παρά στην[...]
Πηγή: caruso.gr