Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 99 συνταγές
Ένα πιάτο για επίσημο γεύμα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 4 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες Μερικά κλαδάκια θυμάρι, ρίγανη και δεντρολίβανο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Εσαουίρα είναι μια παραθαλάσσια πόλη στο Δυτικό Μαρόκο που βρέχεται από τον Ατλαντικό. Τι καλύτερο λοιπόν από μια παραδοσιακή ψαροσυνταγή των ντόπιων[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠριν από λίγες ημέρες προμηθευτήκαμε μία μεγάλη φρέσκια σφυρίδα η οποία ήταν πολύ μεγάλη για να καταναλωθεί σε μία δόση. Έτσι φτιάξαμε μία πεντανόστιμη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΧταπόδι με άρωμα ούζου & μελωμένη κόκκινη σαλάτα Υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί ανάμεσά μας που, ως υπεύθυνη και ευσυνείδητη μπλόγκερ, οφείλω να[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚαλα φαγαμε,καλα ηπιαμε τοσο καιρο, μαζεψαμε καμποσα κιλακια,εεε...ωρα να τα χασουμε. Το φαγακι αυτο ειναι νοστιμοτατο, χωρις να μας προσθετει κατι επιπλεον[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΌσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr4 μέτριες (ή άλλα μεγαλούτσικα ψάρια, όπως λαβράκια, σκάροι, λυθρίνια) τσιπούρες 2 ξερά κρεμμύδια (σε ροδέλες) μερικά κλαδάκια δεντρολίβανο ή θυμάρι λίγη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ πιο εύκολος, γρήγορος και εξαιρετικά απλός τρόπος να μαγειρέψουμε φιλέτο , από οποιοδήποτε ψάρι μας αρέσει, και να γίνει απίστευτα νόστιμο . Το μόνο που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΨάρι στο φούρνο με λαχανικα που γίνεται λουκούμι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φιλετο ψαριού που σας αρέσει και φυσικά το ψάρι που εσείς προτιμάτε... Είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ δεύτερη σημερινή μας νοστιμιά είναι ένα απλό και ζουμερό φιλέτο γαλέου αρωματισμένο με το "θέμα" της ημέρας που είναι τα βότανα Προβηγκίας. Τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr700 γραμμ. φιλέτο ξιφία χωρίς το δέρμα 2 χρωματιστές πιπεριές (κίτρινη και πράσινη) 1 μεγάλο άνυδρο ξερό κρεμμύδι 10-12 ντοματίνια τσέρι με σφιχτή σάρκα Για[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 φρέσκος μπακαλιάρος, περίπου 2 κιλά ½ κιλό πατάτες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος 4 μικρά φινόκιο 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓΛΩΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πως φαντάζεστε την γλώσσα της πεθεράς? Μακριά, ίσως πικάντικη, τραγανή και φουσκαλιασμένη! ???? Σήμερα σας έχω μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ σολωμός είναι ένα ψάρι που μπήκε τα τελευταία χρόνια στις κουζίνες μας. Τουλάχιστον εγώ δεν θυμάμαι την μαμά να έχει μαγειρέψει ποτέ. Πριν αρκετά χρόνια[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr1 χταπόδι 1 κλωναράκι δεντρολίβανο Οδηγίες 25 λεπτά Βάζουμε το χταπόδι σε μια σακούλα (ειδική για μαγείρεμα) τρυπάμε με μια οδοντογλυφίδα 5 τρυπούλες &[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές για μικρά ψάρια, κυρίως για γαύρο, είναι αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα. Είναι συνταγή που έμαθα από την μανούλα μου[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτην νηστεία των Χριστουγέννων όπως με πληροφόρησαν, επιτρέπεται το ψάρι μέχρι του Αγίου Σπυρίδωνος. Έτσι για νηστεύοντες και μη, θα σερβίρω ένα από τα πιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr