Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Ο Αρχέστρατος, ο συγγραφέας του 4ου αιώνα π.Χ., που πρώτος ασχολήθηκε με τα γαστρονομικά, συμβούλευε να μαγειρεύουμε τα ψάρια με απλό τρόπο, νοστιμίζοντάς τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 1/4 κιλού ψάρι (1 μεγάλο ή 2-3 μικρότερα) 1 φλιτζάνι λάδι 1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό 3/4 κιλού ντομάτες ώριμες 1/2 φλιτζάνι φρυγανιά[...]
Πηγή: sidages.grΛατρεύω τα ψάρια. Θα μπορούσα να τα τρώω κάθε μέρα χωρίς να τα βαρεθώ καθόλου. Και το μαγείρεμά τους είναι τόσο εύκολο, τόσο γρήγορο, είναι κρίμα που πολύς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr• 1 σφυρίδα (περίπου 1.200 g) (ή κάποιο άλλο ψάρι, όπως λαυράκι) • 1 μεγάλη ντομάτα • 20 ελιές καλαμών • 1 κρεμμύδι • 3 σκελίδες σκόρδο • 2-3 φέτες λεμόνι •[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΥλικά (2-4 μερίδες) : 2 φιλέτα από ψαρί μπακαλιάρο ή πέρκα ή φαγκρί ή λαβράκι 1 κομμάτι τζίντζερ 3 εκατοστά περίπου τριμμένο στον τριφτή 2 κρεμμυδάκια πράσινα[...]
Πηγή: yumyum.grτου σεφ Παναγιώτη Σιδηρόπουλου Λαβράκι και μύδια αχνιστά, πουρές μελιτζάνας και σιρόπι ντομάτας: Η τέχνη του αχνιστού, εκτός από τα μύδια, εφαρμοσμένη με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα λαβράκι (κρατάμε τα κόκαλα) 4 φιλέτα φαγκρί (κρατάμε τα κόκαλα) 1/2 κ.γλ. αλάτι 1/2 κ.γλ. πιπέρι 500 γρ. ημιέτοιμο κους-κους 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα λαβράκι (κρατάμε τα κόκαλα) 4 φιλέτα φαγκρί (κρατάμε τα κόκαλα) 1/2 κ.γλ. αλάτι 1/2 κ.γλ. πιπέρι 500 γρ. ημιέτοιμο κους-κους 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο ψήσιμο στο χαρτί μάς επιτρέπει να μη χρησιμοποιήσουμε, έως και καθόλου, λιπαρές ουσίες, αν το επιθυμούμε. Όσοι θα ήθελαν να ελαφρύνουν ακόμα περισσότερο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈνα πολύ υγιεινό και εύκολο φαγητό. Άτιμα κορτσούδια με τα αμαρτωλά φαγητά σας, θα παχύνετε όλο τον κόσμο! Ορίστε μια συνταγούλα που κάνει και για όσους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr4 μέτριες (ή άλλα μεγαλούτσικα ψάρια, όπως λαβράκια, σκάροι, λυθρίνια) τσιπούρες 2 ξερά κρεμμύδια (σε ροδέλες) μερικά κλαδάκια δεντρολίβανο ή θυμάρι λίγη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤη "σαλάτα" αυτή η γιαγιά την έφτιαχνε όταν είχε τραπέζι. Είναι όμως ιδανική και για να μην πηγαίνει χαμένο το ψάρι που περίσσεψε από την ψαρόσουπα![...]
Πηγή: cookpad.com/grΕιναι μια πολύ νόστιμη και έξυπνη (και ευκολότατη) πρόταση για ένα τραπέζι με ψαράκι με μια...γκουρμέ διάθεση... Τι χρειαζόμαστε: Ενα ψαρακι (μπορειτε να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΜαγική συνταγή με μπαρμπούνια που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Cookbok.gr Μερίδες : για 4-5 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, ψήσιμο 45΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ δεύτερη συνταγή με γαρίδες αυτή τη βδομάδα είναι μια μικρή έκπληξη! Ένα πιάτο curry με προέλευση την Καραϊβική και συγκεκριμένα το Τρίνινταντ! Πρόκειται για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο ψάρι ψητό στο σπίτι είναι ένα φαγητό που αποφεύγουν πολλές νοικοκυρές, κυρίως γιατί τρέμουν μην το καταστρέψουν, δεδομένου ότι η πρώτη ύλη είναι ιδιαίτερα[...]
Πηγή: caruso.gr