Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υλικά: σαρδέλες λάδι αλάτι πιπέρι ρίγανη σκόρδο μαϊντανό λεμόνι Εκτέλεση: Βράζουμε τις σαρδέλες, αφού τις πλύνουμε και βγάλουμε τα κεφάλια και[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 κουτί κατεψυγμένο χταποδάκι λευκό ή κόκκινο κρασί(καλύτερα κόκκινο) 2 κρεμμυδάκια μέτρια 1/2 ματσάκι μαϊντανός 4-5 πατάτες μέτριες 2-3[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 500 γρ. κοφτό μακαρόνι 30 μεσαίες γαρίδες 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. πολτό ντομάτας 1 ποτήρι αποφλοιωμένα ντοματάκια 2[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 8 άτομα): 1 κιλό φρέσκα καλαμάρια ή θράψαλα 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο (προαιρετικά) [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά για τη σάλτσα: 1 κρεμμύδι ένα κουτί ντοματάκια αποφλοιωμένα, ψιλοκομμένα λίγο πιπέρι καυτερό (τσίλι) λάδι αλάτι, πιπέρι λίγο μαϊντανό[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά(για 4 μερίδες): 12 μεγάλες γαρίδες μαζί με το κέλυφος 3 φλιτζάνια ρύζι για πιλάφι 3 φλιτζάνια ροζέ κρασί 2 ώριμες ντομάτες 2 κρεμμύδια 1[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό χταπόδι 200 γραμ. κοφτό μακαρονάκι 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 1 κονσέρβα ντοματάκια 1/2[...]
Πηγή: greekcook.grΣε κατσαρολάκι τσιγαρίζετε λίγο σκόρδο σε βούτυρο η μαργαρίνη. Ρίχνετε τα μύδια (με τα κελυφη, όχι κα8αρισμένα), ανεβάζετε τη φωτιά στο τέρμα, και όταν πυρώσει[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά : (Για τέσσερα άτομα) 20 μεγάλες γαρίδες 1 πακέτο μακαρόνια καλής ποιότητας 3 μεγάλες ντομάτες 3 κουτ.της σούπας βούτηρο γάλακτος 2 σκελίδες[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 8 άτομα): 1 1/2 κιλό σουπιές 1 φλιτζ. λάδι 1 φλιτζ. άσπρο κρασί 3 μέτριες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες 3 πράσα ψιλοκομμένα 1 ματσάκι[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 κουτί κρέμα γάλακτος 350ml, 400gr ρύζι για πιλάφι(ή σπυρωτό), 400gr βρασμένες γαρίδες (κατεψυγμένες ή φρέσκες, πάντως μικρές), 1 ματσάκι[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 500 γραμ. Mafaldine Barilla ή ταλιατέλες ή χυλοπίτες ή παπαρδέλες 2/3 φλυτζάνι ελαιόλαδο 25 γραμ. βούτυρο λούρπακ 1 κουταλιά του γλυκού χοντρό[...]
Πηγή: greekcook.gr