Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Γιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΡεβίθια με καλαμαράκια και μακαρονάκι Υλικά 400 γραμμάρια ρεβίθια 1 κιλό καλαμαράκια μικρά, πλυμένα και καθαρισμένα ½ φλιτζάνια ελαιόλαδο 200 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekouzina.gr