Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για την αθερίνα 1 κιλό αθερίνα 100 γρ. σιμιγδάλι 100 γρ. αλεύρι Αλάτι Πιπέρι Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Για τη sauce tartar 100 γρ. αγγουράκι τουρσί 300[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 κιλό μαρίδα 1/2 φλ αλεύρι 1/2 φλ σιμιγδάλι ψιλό Αλάτι 4-5 μεγάλες πατάτες Πάπρικα γλυκιά αλάτι ρίγανη Ελαιόλαδο Οδηγίες Για την πατατοσαλάτα,ξεφλουδίζουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) ½ φλ. κορν φλάουερ, 1 φλ. απλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις), 1 γεμάτη κουταλιά ψιλό σιμιγδάλι, 1 γερή πρέζα πιπέρι καγιέν, 1 γερή πρέζα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τα ψάρια 1 κιλό αθερίνα ηλιέλαιο για το τηγάνισμα σάλτσα ταρτάρ για το σερβίρισμα Για το πανάρισμα 150 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο μικρό ασημένιο και λίγο στρουμπουλό -για τα κυβικά εκατοστά του- ψαράκι που γλυκίζει στο στόμα, η τόσο ωραία τόση δα αθερίνα, η Τίνκερμπελ των ψαρομεζέδων.[...]
Πηγή: pandespani.comΣυστατικά 1κιλό μαριδάκι Σιμιγδάλι ψιλό Αλατοπίπερο Ρίγανη Λάδι για το τηγάνισμα Μέθοδος Βήμα1 Βάζουμε τις μαρίδες σε μια σακούλα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ): 2 μεγάλα καλαμάρια (περίπου 1 κιλό) 1 ποτήρι ξινόγαλο μπόλικο ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα) λίγο αλάτι Για το πανάρισμα: 1 κούπα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για την αθερίνα 1 κιλό αθερίνα 150 γρ. αλεύρι 2 κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πιπέρι 100γρ σιμιγδάλι 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη 1 κ.γ. πάπρικα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο μόνο που θέλει δίπλα της, είναι ουζάκι, καλή παρέα και θαλασσίτσα!! Προσωπικά όταν έχω αθερίνα, δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο, ούτε καν κάποια σαλάτα! Τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ Υπέροχη συνταγή για μπακαλιάρο με τραγανό κουρκούτι και τρυφερό φιλέτο!!! Συνταγή που λατρεύω τόσο για τη νοστιμιά του όσο[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤα λόγια είναι περιττά , μία συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά 250 γρ. μικρές μαρίδες Xοντρό σιμιγδάλι Kαπνιστή πάπρικα 250 γρ. πατάτες (καθαρισμένες, κομμένες, πλυμένες) Eλαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiκριθαράκι με μύδια και λευκό κρασί Ανοίξαμε το σεντούκι της θάλασσας με τα οστρακοειδή, διαλέξαμε από το ντουλάπι ένα φίνο ζυμαρικό και μαγειρέψαμε κριθαράκι[...]
Πηγή: pandespani.comΤι χρειαζόμαστε: 1 φιλέτο γλώσσας αλεύρι αυγό σιμιγδάλι αμύγδαλο φιλέ λάδι για τηγάνισμα αλάτι, πιπέρι (λευκό) Αν έχουμε διαλέξει φρέσκια γλώσσα την[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά για 4-5 άτομα 1 κιλό μέτρια μπαρμπούνια 2 φλιτζ ψιλό σιμιγδάλι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 8 πιπεριές Φλωρίνης τουρσί 4 κουτ σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 κιλό μπαρμπούνια 10 σπόρους κόλιανδρο 200-250 gr περίπου σιμιγδάλι ψιλό (ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού) 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά αλάτι χοντρό λάδι για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑ φού ο καιρός δεν μας αφήνει να ψαρέψουμε καλαμάρια λέω να μαγειρέψουμε απ'αυτά που είχαμε πιάσει τότε! Την επόμενη φορά θα σας περιγράψω το κρύο "της[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΓαριδούλες μικρές φρέσκιες τηγανιτές!!! Τις αλευρωσα με αλεύρι που μέσα έχω ανακατέψει 2κ.σ.σιμιγδαλι ψιλό και της τηγάνισα σε αρκετό καλαμποκέλαιο 1-2 λεπτά[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr