Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Tapas: Μπάμια τουρσί με μανούρι, ψητή πιπεριά με μπακαλιάρο και φάβα, πράσινη πάστα ελιάς με τηγανητό γαυράκι πάνω σε ψητό κολοκύθι, Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο παστό και αυγολέμονο, Σούπα παστού μπακαλιάρου στο slow cooker - ZannetCooks, Μαγειρευτός παστός μπακαλιάρος λουκούμι - ZannetCooks, Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο παστό και αυγολέμονο, Μπακαλιάρος παστός ή γαλέος με πράσα, αγριόχορτα και λαχανικά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΜΟ 6-7 κλωναράκια μαϊντανού 1-2 καρότα 1-2 κρεμμύδια 1-2 κλωνάρια σέλινου 1-2 φέτες από φινόκιο Τα κεφάλια, τα κόκκαλα και τα απολεπισμένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΜΟ 6-7 κλωναράκια μαϊντανού 1-2 καρότα 1-2 κρεμμύδια 1-2 κλωνάρια σέλινου 1-2 φέτες από φινόκιο Τα κεφάλια, τα κόκκαλα και τα απολεπισμένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 φλιτζάνι συν 1 κουταλιά της σούπας παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο, 2 κρεμμύδια, ξεφλουδισμένα ψιλοκομμένα, 2 σκελίδες σκόρδου ξεφλουδισμένες πολτοποιημένες, 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ 23η Ιανουαρίου του 2012 ήταν η αυγή του έτους 4710 – κατά το Κινέζικο σεληνιακό ημερολόγιο – του έτους του αρσενικού (Yang) Μαύρου Δράκου του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ !!ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ .[ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ 2 ΓΕΡΙΔΟΥΛΕΣ!] 5 Γαρίδες σχετικά λίγο μεγάλες 6 κλωνάρια σέλινο χονδρό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 πράσο, τα λευκά και τρυφερά πράσινα μέρη, χοντροκομμένα 1 μέτριο φινόκιο χοντροκομμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 2-3 κόκκους μπαχάρι 5-6 κόκκους μαύρου πιπεριού 400 γραμμάρια ντοματίνια κονσέρβας ψιλοκομμένα 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλινο[...]
Πηγή: sidagi.gr2 κιλά μύδια με το κέλυφος 2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά, κομμένα φέτες 1/2 ματσάκι σέλινο ψιλοκομμένο 1 πράσο, το λευκό μέρος ψιλοκομμένο σε φέτες 1 1/2-2 ποτήρια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΕίναι ένα δυνατό πιάτο, ένας πολύ καλός μεζές, που παντρεύει τη φρεσκάδα της θάλασσας με το άρωμα ενός ξυδιού μοναδικού, δικού σας, φτιαγμένου στο σπίτι από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣήμερα είναι μια από εκείνες τις φορές που η συνταγή μας έχει ένα μικρό βαθμό δυσκολίας. Κι αυτό γιατί έχει αρκετά βήματα στην παρασκευή της, αλλά απαιτεί και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά 1 αστακός περίπου 800 γραμμαρίων ολόκληρος 1 κουταλιά μεγάλη βούτυρο 1 μικρή κρέμα γάλακτος 1 πράσο 1 κομμάτι μικρό τζίντζερ τριμμένο μισό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλοκαίρι, Αύγουστος, θάλασσα, βεράντα, παρέα, ούζο, γαυράκια και άλλα… Συνειρμοί εποχής (ασχέτως αν το φετινό καλοκαίρι όλοι στην άκρη του μυαλού μας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΑΛΑ ΛΙΒΟΡΝΕΖΕ Τα μπαρμπούνια είναι εκλεκτό ψάρι και δυσεύρετο όταν είναι φρέσκο. Είμαστε όμως τυχεροί που έχουμε βρεί το καταπληκτικό ψαράδικο στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά : 1 αστακός βούτυρο σπορέλαιο ελαιόλαδο 4 - 5 φρέσκα κρεμμύδια 1 κρεμμύδι ξερό σκόρδο κονιάκ 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 πράσο 1 φινόκιο μαϊντανός[...]
Πηγή: yumyum.grΓια 4-6 άτομα 1 κιλό κατεψυγμένες γαρίδες ψιλοκομμένες 1 1/4 φλιτζάνι βούτυρο κομμένο σε κύβους 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 πιπεριές πράσινες[...]
Πηγή: sidagi.grΠάω που λέτε τις προάλλες στον ψαρά και βλέπω κάτι υπέροχα ολόφρεσκα καλαμαράκια! Είχα καιρό να φάω καλαμαράκια και μάλιστα το πρώτο φαγητό που μου ήρθε στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ δίαιτα καλά κρατεί.............σχεδόν 3 κιλά σε 15 μέρες. Άψογη με βρίσκω..συμφωνείτε??? Όμως τα ίδια και τα ίδια δε λέει......................έτσι δεν[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Η περίοδος της νηστείας δεν πρέπει να μας φαίνεται περιοριστική, μιας και ο κόσμος της μαγειρικής είναι τεράστιος, βρε παιδιά.[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια πανεύκολη συνταγή για γαύρο σας έχω σήμερα. Ο γαύρος είναι από τα πιο νόστιμα και τα πιο ωφέλιμα μικρά ψάρια. Είναι πηγή ασβεστίου (κόκαλα), φωσφόρου,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑν μπορείς να φτιάχνεις κάτι νόστιμο που ταυτόχρονα να αφήνει και το μυαλό να δημιουργεί μια ιστορία γι’ αυτό, τότε μαγειρεύεις σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami