ριζοτο κοτοπουλο κρεμα γαλακτος | ευκολο αυγολεμονο | τουρτα λεμονι βεφα | καταιφι βεφα | σαλιγκαρια στιφαδο | τυροπιτα με νηστισιμη φετα | σαντουιτς με αυγο | σουτζουκακια με ρυζι | φιλετο χοιρινο αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 83 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Εύκολος γαύρος για σκαφάτους

Υλικά γαύρος: 750 γρ. καθαρισμένος από το κεφάλι και το κεντρικό κόκαλο ελαιόλαδο: 100ml λευκό κρασί: 100ml σκόρδο: 1 κουταλιά της σούπας, κομμένο σε πολύ[...]

Πηγή: icookgreek.com
Ανάμικτα τηγανητά θαλασσινά α λα ιταλικά[...]

Υλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) ½ φλ. κορν φλάουερ, 1 φλ. απλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις), 1 γεμάτη κουταλιά ψιλό σιμιγδάλι, 1 γερή πρέζα πιπέρι καγιέν, 1 γερή πρέζα[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Ψάρια σαβόρο

Σαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το λατινικό savor που σημαίνει νόστιμο.[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Λεμονάτος τηγανιτός γαύρος!

Υλικά 1 κιλό φρέσκο γαύρο φιλεταρισμένο 1 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι 1/2 κ.γ πάπρικα γλυκιά, 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο χυμός & ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κ.γ ρίγανη[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
Αιγιώτικος γαύρος γεμιστός

Τι είναι ο κάβουρας τι είν’ το ζουμί του, θα έλεγε ο παππούς μου ο Βονόρτας αν έβλεπε αυτό το γαυράκι που πήραμε τις προάλλες από τον ψαρά στο Αίγιο.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα γαυροκεφτεδάκια της Έρης!!!

Με την συνταγή αυτή ξετρελάθηκα!!!! Λατρεμένη συνταγή των κοριτσιών μου,ιδιαίτερα της 'Ερης μου... Εύκολη απλή και τόσο νόστιμη... Έρακο μου αφού τα λατρεύεις[...]

Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.gr
Εύκολος γαύρος με σκόρδο και κρασί

Υλικά γαύρος: 750 γρ. καθαρισμένος από το κεφάλι και το κεντρικό κόκαλο ελαιόλαδο: 100ml λευκό κρασί: 100ml σκόρδο: 1 κουταλιά της σούπας, κομμένο σε πολύ[...]

Πηγή: icookgreek.com
Μεθυσμένος και αποκεφαλισμένος γαύρος (όχι[...]

Ένα γρήγορο και θρεπτικό φαγητό, είναι το ψάρι σε κάθε του μορφή. Το θέμα μας όμως, είναι τα κόκκαλα. Ο μικρός και μεγάλος άνδρας της οικογένειας έχουν ακριβώς[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
ΑΘΕΡΙΝΑ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΥΛΙΚΑ 1 κιλο αθερινα 2 μετρια κρεμμυδια Αλευρι Αλατι Λαδι για το τηγανι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφου πλυνουμε την αθερινα μας,την αλατιζουμε και την αφηνουμε στο σουρωτο να[...]

Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr
Τηγανητά Ψάρια με Καλαμποκάλευρο

Τα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Μικρά ψαράκια (γαύρος , μαριδούλα κλπ )[...]

Ελληνικό καλοκαίρι χωρίς ψιλό ψαράκι δεν γίνεται. Ακόμη κι εκείνοι που αρέσκονται στα πανάκριβα ψάρια, σπάνια μπορούν να αντισταθούν στο καλοτηγανισμένο ψιλό[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Η αθερίνα

Το έχω δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχω μαγειρέψει πολύ ψάρι στη ζωή μου, παρόλο που μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν όλα το ίδιο, αλλά υπάρχουν μερικά, στα οποία[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Tapas: Μπάμια τουρσί με μανούρι, ψητή πιπεριά[...]

Μπάμια τουρσί με μανούρι Για κάθε μεζεδάκι χρειαζόμαστε μια μπάμια («Μπάμιες τουρσί», της εταιρείας Στατήρ) και ένα τετράγωνο κομματάκι μανούρι, που το έχουμε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
αστακομακαρονάδα με ταλιατέλες - Pandespani.com

Η αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]

Πηγή: pandespani.com
Γλώσσα τηγανιτή με σάλτσα ρεμουλάντ

για τη γλώσσα 4 φιλέτα γλώσσας των 200γρ. – 250γρ. 1 φλιτζ. ελαιόλαδο χυμός από 1 λεμόνι για τη σάλτσα 350γρ. μαγιονέζα 2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη 2 αγγουράκια[...]

Πηγή: cooklos.gr
τσιπούρα του τρελού νερού (acqua pazza) -[...]

Αν και το όνομα ‘τσιπούρα του τρελού νερού’ φέρνει προς ινδιάνικο, το ‘τρελό νερό’ μου θυμίζει ‘τρελό φτερό’ και ‘γελαστό φεγγάρι’, η ίδια η συνταγή acqua[...]

Πηγή: pandespani.com
Γαύρος στο τηγάνι με λαδορίγανη

Υλικά Γαύρος 800 γρ Ελαιόλαδο 100 γρ Λεμόνι 1 τον χυμό του Ρίγανη λίγο για το πασπάλισμα Αλάτι - πιπέρι Δάφνη 1 φύλλο Νερό λίγο Οδηγίες Καθαρίζουμε τον γαύρο[...]

Πηγή: chefoulis.gr
#lixoudis //λιχουδης //Γαυρος Πάρου φιλέτο[...]

Γαυρος Πάρου φιλέτο ψητος στο σχαροτηγανο. Τι είναι ο Γαυρος Πάρου. Ποια είναι η διαφορά από το άλλο είδος γαυρου. Γιατί λέγεται έτσι. Ο Γαυρος Πάρου αλιευετε[...]

Πηγή: mamascook.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy